Culori de păr la modă în toamna 2024. Nuanțele care vor fi în tendințe, potrivit specialiștilor

Culori de păr la modă în toamna 2024. Nuanțele care vor fi în tendințe, potrivit specialiștilor
Culori de păr la modă în toamna 2024. Nuanțele care vor fi în tendințe, potrivit specialiștilor

Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai în vogă nuanțe de păr în toamna 2024!

Toamna este bine cunoscută ca fiind un sezon care vine la pachet cu multe schimbări în materie de modă și frumusețe, astfel că nu este un secret că femeile își doresc întotdeauna să își adapteze stilul la noile tendințe în toamna anului 2024. Află din rândurile următoare care sunt trendurile în materie de culori de păr în toamna 2024!

Ce culori de păr sunt la modă în toamna 2024

Blond în nuanțe de șampanie

Citește și: Cum îți poți face decolorarea părului acasă fără decolorant. 3 metode naturale

Culori de păr la modă în toamna 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Se spală părul înainte de vopsire? Cum se face corect pregătirea părului pentru acest proces

Una dintre cele mai populare culori de păr în toamna 2024 este blondul șampanie.

Nuanța aceasta are un ton delicat, fiind o combinație subtilă de blond bej cu accente strălucitoare. Femeile care își doresc o astfel de culoare de păr vor obține, fără doar și poate, un look sofisticat și versatil.

Blondul șampanie are avantajul de a se potrivi cu o gamă largă de nuanțe de piele, fiind accesibil pentru multe femei. De asemenea, această culoare de blond oferă un aspect elegant, reușind să păstreze în același timp o notă modernă.

Femeile pot opta pentru un blond șampanie cu rădăcini mai închise pentru un efect de profunzime sau pentru o nuanță uniformă, care să aducă strălucire întregului look.

Caramel cald

Culori de păr la modă în toamna 2024[Sursa foto: freepik]

Caramelul cald este o altă nuanță care se află în topul preferințelor în toamna 2024. Aceste tonuri aurii și maronii creează un efect natural părului. De asemenea, este o alegere minunată pentru cele care doresc o schimbare care să le ofere luminozitate și prospețime podoabei capilare.

Nuanța de caramel cald este perfectă pentru femeile care doresc să aducă un strop de căldură în zilele reci de toamnă, fără a face o schimbare radicală.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Blond caisă

Culori de păr la modă în toamna 2024[Sursa foto: freepik]

Blondul caisă se aseamănă mult cu blond căpșună, însă această nuanță adaugă o notă de căldură aparte.

Astfel, această nuanță este un amestec între tonurile de blond auriu și cele de cupru și reușește să ofere doamnelor și domnișoarelor un look jucăuș și, în același timp, sofisticat.

Blondul caisă este ideal pentru persoanele care își doresc o culoare de păr care să atragă atenția, dar care să nu fie prea stridentă. Așadar, este o opțiune excelentă pentru cele care doresc să mențină o parte din vibe-ul estival în sezonul rece, dar cu o tentă mai bogată și mai matură.

Cupru arămiu

Culori de păr la modă în toamna 2024. Nuanțele care vor fi în tendințe, potrivit specialiștilor[Sursa foto: freepik]

O altă nuanță foarte în vogă toamna aceasta este cuprul arămiu. Culoarea de roșcat combină elementele de brunet și bronz pentru a crea un efect de „rugină” subtilă, pentru ca părul să aibă un look cald și sofisticat. Cuprul arămiu se remarcă prin simplitatea sa, dar și prin impactul pe care îl poate avea într-un look de toamnă, amintind, de cele mai multe ori, de frunzele tomnatice.

Această culoare aduce căldură și profunzime, fiind ideală pentru persoanele care doresc o schimbare elegantă, dar totodată naturală. Este o nuanță ușor de întreținut, mai ales dacă femeile aleg să o combine cu tonuri mai închise la rădăcină, creând un efect ombre subtil.

Brunet afumat

Culori de păr la modă în toamna 2024[Sursa foto: freepik]

Brunetul afumat este o alegere perfectă în toamna 2024. Femeile care iubesc tonurile mai închise la păr vor putea obține o nuanță sofisticată de brunet. Aceasta oferă profunzime și dimensiune, părul având un efect „smokey” și misterios.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Este o culoare care aduce căldură și eleganță, ideală pentru zilele reci de toamnă. Brunetul afumat este o alegere ideală pentru cele care doresc o schimbare subtilă. Această culoare se poate obține prin adăugarea unor tonuri mai deschise de maro în combinație cu bază brunetă, pentru a crea un efect vizual de straturi și texturi.

Blond miere

Culori de păr la modă în toamna 2024. Nuanțele care vor fi în tendințe, potrivit specialiștilor[Sursa foto: freepik]

Toamna 2024 readuce în prim-plan un stil iconic al anilor '90: blondul miere. Această nuanță caldă, cu reflexii aurii, oferă un look nostalgic, dar modernizat pentru zilele noastre. Blondul miere se obține prin închiderea culorii la rădăcini, combinată cu tonuri mai luminoase pe lungimi și vârfuri. Această nuanță este potrivită pentru femeile cu pielea semi-închisă sau închisă la culoare, deoarece tonurile de miere creează un contrast plăcut.

Roșcat arămiu

Culori de păr la modă în toamna 2024[Sursa foto: freepik]

De asemenea, roșcatul arămiu este un alt favorit al sezonului de toamnă 2024. Această nuanță vibrantă, cu tonuri bogate de cupru și arămiu, este mai mult decât perfectă pentru femeile care visează la un look îndrăzneț.

Roșcatul arămiu este perfect pentru toamnă, deoarece se potrivește de minune cu nuanțele sezonului și aduce o notă de energie și căldură. Este o culoare care arată superb pe toate lungimile de păr, de la bob scurt până la păr lung și ondulat.

Culori de păr la modă în toamna 2024. Nuanțele care vor fi în tendințe, potrivit specialiștilor[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum alegi culoarea părului, în funcție de ten și ochi. Vezi ce nuanțe ți se potrivesc perfect

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies