Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată

Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată
Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată

Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată. În cadrul unei noi biografii a ieșit totul la iveală. Cine a fost total nemulțumit de această veste.

La doi ani de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, un adevăr neașteptat a ieșit la iveală despre cei doi.

Potrivit noii biografii a celor doi, „Finding Freedom”, Meghan Markle și prințul Harry au reușit să încalce un protocol. Cei doi au dezvăluit că vor deveni părinți la nunta prințesei Eugenie, care a avut loc pe data de 12 octombrie.

La trei zile distanță, cei doi au anunțat public că vor avea un copil.

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că așteaptă primul copil, pe Archie Harrison, pe 15 octombrie 2018, nu înainte de a da vestea cea mare la nunta prințesei Eugenie, verișoara lui Harry. Această veste a eclipsat complet nunta prințesei, iar Eugenie a fost extrem de afectată pentru că cei doi nu au așteptat câteva zile pentru a împărtăși veștile.

„Nu i-a căzut bine lui Eugenie, care le-a spus prietenilor săi că Harry și Meghan ar fi trebuit să aștepte să dea vestea cea mare”, au dezvăluit Omid Scobie și Carolyn Durand în biografia, "Găsirea libertății".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Prințesa Eugenie a continuat să fie apropiată de vărul său

În ciuda încălcării acestei reguli, prințesa Eugenie a continuat să aibă o relație bună cu vărul ei.

Citeste si: Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta: „A reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil”

„Dintre toți nepoții reginei, Harry și Eugenie au una dintre cele mai naturale conexiuni. Ca și Harry, Eugenie este loială, cinstită și distractivă. Cei doi au petrecut nopți împreună în oraș, la Londra", relatează cartea.

Citeste si: Prințul Harry și Meghan Markle, din nou părinți? Cum au fost dați de gol de o prietenă

„Ducele și ducesa de Sussex nu au fost intervievați și nu au contribuit la„ Găsirea libertății”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului pentru Insider.

Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată
Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată

„Această carte se bazează pe experiențele proprii ale autorilor ca membri ai corpului de presă regal și pe propriile lor raportări independente”, au adăugat ei.

foto: hepta.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prințul Harry și Meghan Markle, din nou părinți? Cum au fost dați de gol de o prietenă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies