“Cum a îmbătrânit așa rău?” Inna, ultima apariție cu care și-a șocat fanii. Internauții își pun întrebări în legătură cu ce se întâmplă cu artista

“Cum a îmbătrânit așa rău?” Inna, ultima apariție cu care și-a șocat fanii. Internauții își pun întrebări în legătură cu ce se întâmplă cu artista
Inna, ultima apariție cu care și-a șocat fanii

Apariția Innei pe covorul roșu a uimit fanii, însă într-un sens negativ.

Inna se numără printre cele mai iubite și ascultate artiste de la noi din țară. Vedeta se bucură de o carieră de succes, dar și de o relație foarte frumoasă. Cântăreața a cunoscut faima încă de tânără, însă a muncit din greu să apară în topuri. Piesele ei ajung imediat cunoscute, fiind celebră și peste hotarele României.

Citește și: „Ți-ai pus silicoane?” Inna şi-a pus implanturi mamare? Ce comentariu a lăsat vedeta în dreptul postării

Inna, ultima apariție cu care și-a șocat fanii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce a anunțat Deliric, după ce a fost întrebat de o posibilă căsătorie cu Inna

În cea mai recentă apariție a artistei, Inna a provocat confuzie printre fani, aceștia fiind uimiți de felul în care arată. Deși suntem în era tehnologiei și a aplicațiilor de înfrumusețare, admiratorii cântăreței au observat instant schimbarea acesteia față de cum arată pe rețelele de socializare.

Cântăreața are un fizic de invidiat și frumusețea ei pare netrecută prin forțele timpului, însă fanii Innei nu au putut să nu remarce ridurile acesteia. Susținătorii Innei au observat o schimbare, din păcate neplăcută, la artistă. După cum era de așteptat, aceștia și-au pus multe întrebări, precum: ce se întâmplă în viața artistei, câți ani are și de ce pare atât de îmbătrânită.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Reacția negativă a fanilor, după ultima apariție a Innei

În ultima sa apariție, pe covorul roșu, Inna a fost instant remarcată de fani. Aceștia au văzut o schimbare la cântăreață, și mulți au fost cei care s-au întrebat dacă se întâmplă ceva în viața sa, și de ce pare atât de îmbătrânită. Deși Inna este o apariție minunată de fiecare dată, timpul trece și peste artistă, iar vârsta începe să își spună cuvântul.

Vedeta are o frumusețe impecabilă, însă ridurile au apărut.

”Parcă e bătrânică”, „Ce a îmbătrânit.”, „S-a cam buhăit.”, „Și-a făcut ceva la pomeți, dar mai mult o îmbătrânește.”, „Sunt bătrână dacă Inna a îmbătrânit atât de tare, nu pot să cred.”, „Cum a îmbătrânit așa rău?”, „Mamă, ce a îmbătrânit”, sunt doar o parte din comentariile fanilor din mediul online.

Citește și: „Ți-ai pus silicoane?” Inna şi-a pus implanturi mamare? Ce comentariu a lăsat vedeta în dreptul postării

Inna, ultima apariție cu care și-a șocat fanii[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Andreea Bănică. „Am avut o copilărie superbă la malul mării, cu cheia de gât pe plajă, la soare."

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Inna a devenit vegană

În urmă cu un an, Inna a declarat că a devenit vegană și a renunțat defintiv la toate alimentele de origine animală. Însă, vedeta nu a renunțat la mâncărurile care îi plac, și continuă să consume dulciuri, paste și pâine, dar în cantități foarte mici, fără să facă exces.

”Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație.

Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume. Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9.00, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica, uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci, țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a declarat Inna, pentru Revista Viva!.

Citește și: Cine este Denis Roabeș. „Îmi place să fac lucrurile o singură dată”

Inna, ultima apariție cu care și-a șocat fanii[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Cristina Ștefania. „Muzica a fost prima dragoste”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies