Cum a răsfățat-o Denisa Coțolan pe mama Geta? Iubita lui Iancu a adunat numeroase complimente de la viitoarea soacră: „Denisa, scumpa asta! Gândiți-vă ce fată bună.”

Cum a răsfățat-o Denisa Coțolan pe mama Geta? Iubita lui Iancu a adunat numeroase complimente de la viitoarea soacră: „Denisa, scumpa asta! Gândiți-vă ce fată bună.”
Cum a răsfățat-o Denisa Coțolan pe mama Geta? Iubita lui Iancu a adunat numeroase complimente de la viitoarea soacră: „Denisa, scumpa asta! Gândiți-vă ce fată bună.”

Mama Geta a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online prăjiturile făcut de fiul său și viitoarea noră.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar acum cei doi se pregătesc cu pași repezi să devină soț și soție. Până atunci, petrec mult timp în casa mamei Geta, acolo unde sunt primiți cu brațele deschise și unde ei, la rândul lor, contribuie la treburile gospodărești.

Mama Geta este, de asemenea, extrem de mândră de fiul său cel mic, dar și de viitoarea noră.

Iancu și Denisa, răsfăț culinar pentru mama Geta

Citește și: Cum a anunțat Geta Sterp vestea că va deveni mămică: „Puișorule! Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi "mama.”

Cum a răsfățat-o Denisa Coțolan pe mama Geta? Iubita lui Iancu a adunat numeroase complimente de la viitoarea soacră
Denisa și Iancu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum l-a așteptat mama Geta pe Iancu Sterp acasă. Tânărul a surprins momentul pe rețelele de socializare. “Mă laud cu ce a făcut.”

Recent, femeia a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online un clip în care fiul său și viitoarea noră pregăteau un desert de-a dreptul delicios. Mai exact, este vorba de croissante umplute cu cremă și decorate cu afine și zmeură.

Mama Geta: Ce copii harnici are mama, ia priviți! Ia uite câtă zmeură ați adunat și uite ce plăcinte fac, cu frumoasa asta, cu ochii ăștia așa frumoși.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Iancu Sterp: Pentru tine, să te vitaminizezi, să fii mereu fresh.

Mama Geta: Păi dar mi se pare ceva corect să îmi faceți și voi mie. Eu nu v-am tot făcut vouă? Bine, eu nu le am cu plăcinte din astea așa.

Iancu Sterp: E ceva mai sofisticat.

Mama Geta: Mulțumesc mult! Sunteți cei mai harnici. Așa vă vreau.”, a fost o parte din dialogul purtat în mediul online.

Mama Geta, mândră peste măsură de viitoarea noră!

Ulterior, mama Geta a apărut și pe Instagram, acolo unde nu a încetat cu laudele la adresa Denisei, fiind extrem de mândră de viitoarea noră și de modul în care aceasta se comportă cu ea, având o relație extrem de apropiată.

 

Mama Geta: Ia uitați ce minunății a făcut Denisa!

Denisa Coțolan: Cu Iancu.

Mama Geta: Denisa cu Iancu. Denisa, scumpa asta o să mă țină numai cu prăjituri. Gândiți-vă ce fată bună. Mulțumesc!

Denisa Coțolan: Cu plăcere!

Mama Geta: Ia uite ce frumos arată! ”, au discutat cele două în mediul online.

 

@mama.geta

Ce copii harnici are mama ❤️🙏👍

♬ sunet original- MAMA GETA



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Elisabeta Lipă vorbește despre momentul în care a devenit mireasă: „M-am căsătorit și următoarea zi m-am dus în cantonament, deci nu am avut lună de miere!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mihai și Iulia Albu au lăsat tensiunile deoparte în prima zi de liceu a fiicei lor Mikaela: ”Ne-am întâlnit și am participat împreună la acest moment”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies