Cum a reușit Adina Alberts să își regăsească echilibrul în viață. Medicul a vorbit despre schimbarea majoră din viața ei. „Nu realizam de ce eram atât de nefericită și de ce nu-mi găseam împlinirea”

Cum a reușit Adina Alberts să își regăsească echilibrul în viață. Medicul a vorbit despre schimbarea majoră din viața ei. „Nu realizam de ce eram atât de nefericită și de ce nu-mi găseam împlinirea”
Cum a reușit Adina Alberts să își regăsească echilibrul în viață. Medicul a vorbit despre schimbarea majoră din viața ei. „Nu realizam de ce eram atât de nefericită și de ce nu-mi găseam împlinirea”

Vedeta a povestit cum a reușit să își găsească împlinirea abia la vârsta de 41 de ani și cum a reușit să se devină omul de astăzi.

Adina Albert, supranumită „chirurgul vedetelor”, a mărturisit, în urmă cu un an, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, cum a fost drumul ei spre transformarea care a dus la acest punct al vieții. Aceasta a vorbit despre neîmplinirile pe care le-a simțit până la vârsta de 41 de ani, iar întâlnirea cu soțul ei a făcut-o să înțeleagă că ea trebuie să fie cea care face o schimbare.

A mers pentru câteva luni la doi psihologi, iar faptul că a existat înțelegere și iubire între cei doi a făcut-o să treacă peste tot.  „Aveam 41 de ani. Nu realizam de ce eram atât de nefericită și de ce nu-mi găseam împlinirea în viață. Întâlnirea cu Viorel m-a făcut să înțeleg că eu, de fapt, trebuie să mă schimb. Îmi aduc aminte că la vremea respectivă am vorbit chiar și înainte să mă întâlnesc cu el, am avut câteva luni în care am făcut ședință cu psihologul.
Pentru că nu aveam încredere că sfatul unuia e corect, am făcut în așa fel încât în aceeași zi mă duceam de la 12 la 13 la unu și de la 13 la 14 la alt psiholog care aveau cabinete foarte apropiate. M-au ajutat foarte mult aceste ședințe pentru că așa am înțeles că eu sunt cea care trebuie să mă schimb. A fost greu, dar pentru că a existat iubire între noi și ne-am dorit amândoi să formăm o familie și să fim fericiți și împliniți, a lăsat și el de la el, am lăsat și eu.
Eu m-am schimbat, am devenit femeie. A fost greu, a fost ușor, nu știu, nu-mi dau seama, nu realizez. A durat probabil vreo 2,3 ani.”
, a povestit Adina Alberts.

Cum a reușit Adina Alberts să își regăsească fericirea din propria persoană

Citește și: Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim! „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”

Adina Alberts
Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine este Adina Alberts. „Aveam grija pacientului, făceam orice tip de muncă, din dorința de a ieși totul perfect eu eram și chirurg, și infirmier și bucătăreasă.”

Adina Albert a început prin a se detașa de toate problemele de la clinică, iar atunci când ajungea acasă, era dedicată în totalitate în familie.

Canaliza energia pe cei dragi și făcea lucrurile care îi aduceau plăcere, deoarece uitase cum este acest lucru.  „Lăsam tot ceea ce înseamnă probleme de clinică la poarta clinicii, atunci când plecăm. Ajungeam acasă și eram o femeie în sensul că eram în această familie. Devenisem mamă. Îmi canalizam energia în casă, pe familie, mergeam la teatru, la operă, începusem să regăsesc bucuria de a cumpăra rochii, pantofi, lucruri la care eu nu am avut timp să mă gândesc la așa ceva.
Strângeam bani și afacerea merge atât de bine, dar eram atât de obosită încât nu aveam timp să cheltuiesc din banii aceștia și nici nu-mi propunem. Eram desprinsă total de restul lumii, cu excepția clinicii.”
, a mai povestit Adina Alberts.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Adina Alberts
Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Adina Alberts, despre educația sexuală în școli: „Nu trebuie să uităm de bolile cu transmitere sexuală”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies