Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim: „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”

Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim: „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”
Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim: „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”

Află din rândurile următoare cum prepară Adina Alberts rețeta de pâine sănătoasă.

Doctorul Adina Alberts a vorbit în mediul online despre cât de important este să consumi o pâine de calitate, gustoasă, dar și sănătoasă.

Pâinea este un aliment de bază. Pâinea este foarte hrănitoare, dar poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține sau dacă această pâine pe care o luăm din comerț conține prostii. Din nefericire, făinurile de grâu care există în comerț, acelea care au triplu 0, ele sunt albe, sunt imaculate, sunt nemaipomenite.

Produsul obținut din aceste făinuri este crescut frumos, este elastic, are toate calitățile din lume ca să fie aspectuos și gustos, dar din păcate nu este sănătos. Făina de grâu nu este albă, nu este albă complet. Făina de grâu este ușor gri, un alb murdar. Aceea este făina de grâu bio, aceea este făina de grâu sănătoasă .”, a explicat Adina Alberts pe Facebook.

Astfel, specialistul în domeniu ne îndeamnă să ne facem acasă propria noastră pâine și vine în ajutorul nostru cu o rețetă delicioasă de pâine de casă.

Rețeta Adinei Alberts de pâine de casă

Citește și: „Ceapa scade glicemia. Am o rețetă de la niște călugări!” Maestrul Dorel Vișan și-a împărtășit secretele! Care este rețeta sa din suc de ceapă pentru scăderea glicemiei?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim
Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Pizza din felii de pâine, rețeta Alinei Laufer! „Miroase ca într-o pizzerie!”

Ingrediente:

  • 700 de grame de făină de grâu bio;
  • 500 de ml de apă călduță;
  • 20 de grame de drojdie proaspătă;
  • 2 linguri de ulei de măsline;
  • linguriță de sare;
  • linguriță de zahăr.

Opțional, puteți adăuga ce semințe doriți.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mod de preparare:

Rețeta Adinei Alberts de pâine de casă
Rețeta Adinei Alberts de pâine de casă[Sursa foto: freepik]

Adina Alberts a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

O frământ cu mâinile. Nu am nevoie de niciun fel de utilaj. Nici nu are nevoie de frământare prea mare, prea îndelungată, nu este nevoie. Zahărul îl folosesc să dizolv drojdia. Sarea o pun peste făină. Drojdia dizolvată o pun peste făină cu apa călduță și amestec, frământ timp de maxim 5 minute.

Pun ulei de măsline și această compoziție, peste care adaug ce vreau eu să adaug, se pune această cocă la crescut în frigider timp de 12 ore minim în frigider. A doua zi de dimineață, încălziți cuptorul bine, cel puțin 15-20 de minute înainte. Ideal ar fi la 180 de grade. Puneți o tăviță cu apă în cuptor, pe fundul cuptorului, astfel încât să se creeze abur în cuptor. Așezați pâinea într-o tavă și puneți-o în cuptor.
Se coace în 25-30 de minute, depinde de mărimea pe care ați dat-o acestei pâini
.”, a spus doctorul Adina Alberts pe Facebook.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„E moale, pufoasă, bună, ți-e mai mare dragul!” Rețeta de pâine integrală a Ginei Bradea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies