Cum a reușit Diana Dumitrescu să slăbească 12 kilograme după ce a născut: „Mănânc și ciorbe și sarmale, dar...”

Cum a reușit Diana Dumitrescu să slăbească 12 kilograme după ce a născut: „Mănânc și ciorbe și sarmale, dar...”
Cum a reușit Diana Dumitrescu să slăbească 12 kilograme după ce a născut: „Mănânc și ciorbe și sarmale, dar...”

Ce face zilnic Diana Dumitrescu.

La câteva luni după ce a devenit mamă pentru prima dată, Diana Dumitrescu este pe drumul cel bun în ceea ce privește recuperarea.

Deşi încă nu şi-a recăptătat formele cu care s-a făcut consacrată, artista a reuşit să dea jos până acum nu mai puțin de 12 kilograme. Drumul până la silueta perfectă nu s-a încheiat pentru Diana, care mai are de slăbit încă 5 kilograme.

"Nu mi-am recăpătat formele, mai am. Am luat 17 kg în timpul sarcinii și mai am de dat vreo 5, ca să ajung la kilogramele pe care le aveam înainte să rămân însărcinată", a declarat Diana.

Actriţa preferă să meargă la sală să ardă caloriile, nefiind adepta dietelor. "Mănânc normal, nu pot să zic că mănânc exclusiv sănătos și, vai, numai salate și grătar.

Nu! Mănânc și ciorbe, și sarmale, dar evit să mai mănânc seara foarte târziu. M-am reapucat de sală, nu intensiv, o iau încet", explică ea cum îţi menţine silueta.

Citeste si: ȘOC! Cum arată Diana Dumitrescu la o lună și jumătate de la naștere! Așa a venit la evenimentul lui Botezatu!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Diana Dumitrescu a născut în secret un băiețel

Citeste si: Imagini exclusive cu Diana Dumitrescu, la plajă, însărcinată în luna a opta! Uite cum arată frumoasa blondă! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Cât de mult s-a îngrășat Diana Dumitrescu în cele 7 luni de sarcină

De ce Diana Dumitrescu nu mai alăptează după trei luni de când a născut

Diana Dumitrescu a spus motivul pentru care nu mai alăptează după aproape trei luni de când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Fiul ei a început să refuze laptele matern.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Am aflat motivul pentru care Diana Dumitrescu nu mai alăptează după doar trei luni de când a născut.

" E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea câte şase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc.

Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înţărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate şi nu a mai vrut", a spus Diana Dumitrescu.

M-am bucurat foarte tare pentru că eu m-am chinuit foarte tare să rămân însărcinată. Nu m-am pozat cu burta, nu mi-am mângâiat burta pe Instagram. Nu ştiu dacă sunt clişee. E o fericire pe care e greu să o descrii în cuvinte.

Mie îmi place viaţa privată să o ţin cât pot de mult pentru mine. Lumea întreabă, lumea cere.(...) Nunta mea nu am vrut sub nicio formă să apară la televizor", a mai spus Diana Dumitrescu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Diana Dumitrescu a născut în secret un băiețel

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Imagini exclusive cu Diana Dumitrescu, la plajă, însărcinată în luna a opta! Uite cum arată frumoasa blondă! VIDEO EXCLUSIV!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies