Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme. „Nu aveți voie absolut nimic”

Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme
Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme

Liviu Guță este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară și a reușit să facă furori cu vocea sa. Fanii lui sunt absolut încântați de genurile muzicale pe care le poate aborda și de talentul de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale.

Artistul nu se simțea bine așa că a decis că are nevoie de o dietă, pentru a elimina kilogramele în plus care îi dădeau bătăi de cap. El a explicat, într-un videoclip de pe rețelele de socializare, cum a reușit să slăbească 9 kilograme în doar 7 zile.

Citeste si: Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi! Cum a apărut acesta în public

Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme

Liviu Guță este unul dintre artiștii care dau dovadă de talent și se bucură foarte mult de cariera pe care o are. În tot acest timp a dat dovadă de talent și a arătat fanilor cât de multe genuri muzicale poate aborda și nu numai. 

În ultima perioadă, artistul nu se mai simțea atât de bine în corpul lui și a considerat că este timpul pentru o nouă schimbare.

Astfel, a apelat la o cură proprie, pentru a reuși să elimine 9 kilograme în doar 7 zile. Cu toate că ceea ce a făcut el este destul de dificil, a reușit să ajungă la numărul de kilograme pe care și l-a dorit.

Liviu Guță nu a încurajat oamenii care au probleme sănătate să încerce această dietă, deoarece există riscuri la mijloc și nu își dorește ca nicio persoană să pățească ceva, în urma acestei cure de slăbire.

Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme
Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Liviu Guță divorțează pentru a doua oară după doar un an de căsnicie!

Ce a declarat Liviu Guță despre dieta pe care a ținut-o

Artistul a transmis dieta și persoanelor care îl urmăresc și le-a spus că la ora opt dimineața trebuie să ia un pahar, iar ulterior să îl umple cu apă călduță și cu o lămâie stoarsă.

Este important ca tot paharul să fie consumat, iar până la ora 12:00 să se consume ceai verde.

,,La ora opt dimineața luați un pahar, îl umpleți cu apă călduță, dar nu de la chiuvetă, deoarece nu este așa bună, cu o lămâie și stoarceți. Beți paharul, iar până la ora 12, bea ceai verde, o cană. Nu aveți voie absolut nimic, decât o cafea, fără zahăr, fără lapte.

Pasul următor, puneți un sfert de varză, 4 roșii, 4 cepe, o oră la fiert. Nu uitați să deschideți hota, deoarece va mirosi în casă. Până fierb roșiile, ceapa și varza, puteți să beți un crei verde”, a spus Liviu Guță.

Artistul a mai spus că la ora 5 este în regulă să beți un fresh de portocale, iar pe timpul zilei este indicat să beți multă apă.

,,Luați o sita si toată seama puneți-o într-un bol mare. La ora 5, puteți bea un fresh de portocale sau de gref. Aveți voie toată ziua sa beți apa foarte multa, deoarece aceasta dieta elimina foarte mult toxinele. Repet, nu recomand aceasta dieta, făcuta de mine, oamenilor cu probleme de sănătate. Cel mai bine consultați un medic, deoarece exista riscul sa va fie rău”, a

mai spus artistul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme
Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme[Sursa foto: freepik]

Liviu Guță este foarte fericit de rezultatul pe care l-a obținut și se simte într-o formă mult mai bună. Cu toate acestea, cura de slăbire nu le este indicată persoanelor care au probleme de sănătate, deoarece există foarte multe riscuri. 

Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme
Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Nicoleta Guță a leșinat pe scenă! A fost dusă cu ambulanța la spital



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Să nu crezi niciodată un familist”. Nadir a vorbit despre relația de cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies