Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel

Pe data de 29 septembrie marele actor, Alexandru Arșinel s-a stins din viață și a lăsat o mare durere în sufletele fanilor săi. El a decedat la vârsta de 83 de ani, iar persoanele care îl cunoșteau sunt de-a dreptul devastate.

Trupul neînsuflețit al maestrului a fost depus la Teatrul de Revistă ,,Constantin Tănase”, iar acolo artiști, prieteni, fani și oameni apropiați lui au venit să îi aducă un ultim omagiu. Soția lui, Marilena Arșinel, a ajuns în urmă cu puțin timp la căpătâiul celui care i-a fost partener o viață întreagă.

Citeste si: „A fost un semn dumnezeiesc”. Cine este soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Femeia este imobilizată la pat

Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor

După ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu boala, Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă doi fii și o soție plini de durere. Pe parcursul timpului, marele actor, a reușit să facă față greutăților cu care s-a confruntat, cu toate că viața lui și a familiei sale a fost încercată foarte tare.

În anul 2013, Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi, iar în 2016, a fost supus unei noi intervenții chirurgicale, la coloana vertebrală.

Soția lui Alexandru Arșinel  a făcut progrese destul de mari, dar cu toate astea, nu se poate deplasa singură și are nevoie de un scaun cu rotile. Așa și-a făcut apariția la căpătâiul celui cu care și-a petrecut cea mai mare parte din viață.

Citeste si: ,,A fost o poveste foarte frumoasă.” Andreea Esca era la un pas să ajungă nora lui Alexandru Arșinel

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Femeia era foarte îndurerată și nu și-a putut ridica privirea, care era secată, din cauza lacrimilor pe care le vărsase în ultimele ore.

Din acest moment, viața Marilenei Arșinel va fi mai dificilă, deoarece actorul era cel mai mare sprijin pe care îl avea.

Marele actor nu vorbea despre problemele cu care se confruntă, dar în momentele în care o făcea, era foarte optimist și vedea doar părțile bune.

El povestea că soția lui a început să aibă problemele de ordin neurologic și să meargă cu greutate.

Se sprijină de un cadru, face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

„Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate.

Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, povestea Alexandru Arșinel în urmă cu câțiva ani.

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel[Sursa foto: Teatrul Constantin Tănase]

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: EDU.ro Subiecte Istorie BAC 2024 și Subiecte Matematică BAC 2024: La ce oră se publică baremul?- stirilekanald.ro

Citeste si: Ultima imagine cu Alexandru Arșinel în viață. Marele actor a murit la vârsta de 83 de ani

Cum și-a cunoscut Alexandru Arșinel soția

Actorul Alexandru Arșinel era căsătorit din anul 1968 cu Marilena și a povestit că la un moment dat a văzut o fată a cărei imagine l-a hipnotizat și i s-au lipit ochii de ea ca de un magnet.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea.M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a scris Alexandru Arșinel în cartea autobiografică: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”.

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel[Sursa foto: Teatrul Constantin Tănase]

Citeste si: Câți bani primea pe lună Alexandru Arșinel! Actorul avea și certificat de revoluționar



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„A fost un semn dumnezeiesc”. Cine este soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Femeia este imobilizată la pat

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies