Cum alegi culoarea unghiilor în funcție de rochia pe care o porți. Sfaturi de la experți pentru o apariție impecabilă

manichiura
manichiura

În momentul în care alegem o ținută, look-ul final trebuie să se potrivească cu diferite alte elemente, precum: manichiura, machiaj și coafură. Află din acest articol cum alegi culoarea unghiilor, în funcție de rochia pe care o porți.

Manichiura este extrem de importantă pentru orice femeie, deoarece este o oglindă a importanței pe care o acordăm îngrijirii. Nu doar accesoriile și articolele vestimentare transmit idei despre noi, ci și felul în care alegem să avem unghiile. Descoperă în acest articol cum îți poți asorta unghiile cu ținuta pe care o alegi, astfel încât să dai dovadă de rafinament și eleganță.

Cum trebuie să fie culoarea unghiilor în funcție de rochia pe care o porți

În zilele noastre, majoritatea doamnelor apelează la manichiura cu gel sau semipermanentă, care rezistă câteva săptămâni. În această situație, este mai dificil să ne asortăm oja cu ținuta, în fiecare zi. Totuși, în cazul în care participi la un eveniment important sau la o petrecere, este esențial să ții cont și de acest aspect. Nu este necesar ca nuanța unghiilor să fie aceeași cu rochia, ci ar fi indicat să fie o nuanță care se asortează și completează într-un mod frumos, întreaga ținută pe care ai ales-o.

Există totuși câteva reguli evidente, precum aceea că nu vom combina unghii roșii cu rochii de culoare galbenă, mov sau albastre. În cazul culorilor puternice, este recomandat să alegem nuanțe de manichiură ceva mai simple, precum nude sau french.

Ce culoare de unghii merge la o rochie verde

Citește și: 4 sfaturi de îngrijire care te ajută să scapi de cearcăne

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: 7 sfaturi de frumusețe care economisesc timp pentru femeile ocupate

Verdele este o culoare puternică, ce simbolizează mister, dinamism și îndrăzneală. Indiferent de nuanța de verde pe care o alegi, este recomandat să asortezi o manichiură într-o culoare ce nu iese prea mult în evidență.

Așadar, recomandarea ar fi să apelezi la o manichiură în nuanțe de nude. De asemenea, negrul se va potrivi de minune la o rochie verde, indiferent de nuanța de verde pe care o are articolul vestimentar.

Ce culoare de unghii merge la o rochie roșie

culoare unghiilor in functie de rochie
culoare unghiilor in functie de rochie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Dezvăluirile făcute de prietena Anei Maria Vasiliu, la trei săptămâni de la moartea acesteia: „Rușine!” Ce se întâmplă acum între mama fostului concurent de la Puterea Dragostei și familia Anei- kanald.ro

Citește și: O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat- stirilekanald.ro

Roșul este o culoare emblematică, simbolul iubirii, puterii, dar și al eleganței și al seducției. Cu o rochie roșie cu siguranță vei atrage toate privirile la un eveniment. Chiar dacă este o nuanță emblematică, este și pretențioasă, fiindcă nu este atât de ușor de asortat. În momentul în care ținuta este într-o culoare puternică, este recomandat să evităm combinațiile prea îndrăznețe de culori. Așadar, poți alege să îți faci manichiura cu ojă neagră, deoarece roșul se asortează perfect cu negru.

Totuși, alege să porți unghiile mai scurte în momentul când le ai negre, pentru a nu ieși prea mult în evidență. De asemenea, nuanțe de vișiniu vor completa foarte frumos rochia roșie. Nu uita că dacă îți dorești să ai un look clasic și feminin, asortează rochia roșie cu o manichiură french.

Ce culoare de unghii merge la o rochie roz

culoare unghii
culoare unghii[Sursa foto: freepik]

Rozul este o culoare feminină, ce transmite puritate, gingășie și rafinament. Fiecare nuanță de roz este aparte și îți oferă o doză de feminitate. În cazul în care alegi să porți o rochie roz fuchsia, optează pentru o nuanță ceva mai delicată de roz, aproape de nuanța pielii. În cazul în care ținuta pe care ai ales-o este într-o culoare pudrată, ar fi o idee bună să asortezi o manichiură într-o culoare de roz ceva mai stridentă. De asemenea, unghiile french nu s-au demodat niciodată,  mai ales pentru faptul că se potrivesc la o mulțime de stiluri și culori. De aceea, nu vei da greș niciodată, dacă la o rochie roz vei asorta o manichiură french, ce transmite îngrijire și eleganță. Evită unghiile roșii, galbene, albastre, sau verzi, la o ținută roz.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să îți îmbunătățești aspectul: 5 sfaturi pentru a arăta mai bine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ce scria pe bilețelul lăsat de Robert în camera de hotel, înainte de plecarea din „Casa Iubirii”: „Mi-a făcut plăcere..” Cui i se adresează acesta

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies