Cum arată fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Mario este de nerecunoscut

adrian mutu si alexandra dinu
Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu, din prima căsnicie, cu Alexandra Dinu. Băiatul este de nerecunoscut la cei 20 de ani.

Mario s-a mutat în România, după ce ani de zile a stat în Italia, cu mama lui și are planuri mărețe de viitor.

„Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut.” Ce declarații a făcut Mario Mutu

mario mutu
Mario Mutu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adrian Mutu a vorbit despre divorțul de Alexandra Dinu. De ce s-ar fi despărțit cei doi: „Relația nu a mers din cauza..."

Atunci când părinții lui au divorțat, Mario era doar un copil. Ulterior, a trăit în Italia alături de Alexandra Dinu, pentru ca femeia să își continue cariera în actorie. Mario s-a transformat într-un tânăr foarte ambițios și îi seamănă foarte mult tatălui său. Adrian Mutu este un exemplu pentru Mario. Tânărul și-a făcut inclusiv tatuaje, așa cum are tatăl său.

În prezent, copilul fostului fotbalist trăiește în București.

Este prieten cu artiștii din Golden Boy Society. Mario a vorbit despre avantajele pe care le are un copil cu părinți celebri. Cu toate că le este recunoscător, tânărul își dorește să fie recunoscut pentru meritele sale, nu pentru faptul că este băiatul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut.”, a declarat Mario Mutu.

Mario Mutu este mai apropiat de mama lui, Alexandra Dinu

adrian mutu copil
Mario Mutu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu! Ce se întâmplă între ei

Tânărul a mărturisit că are o relație mai puternică cu mama lui. Nu este atât de apropiat de Adrian Mutu, pentru că a petrecut foarte puțin timp cu el. Mario spune că îi este mai ușor să comunice cu Alexandra.

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată.”, a povestit Mario.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu

alexandra dinu divort
Alexandra Dinu și Adrian Mutu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „I-am îndeplinit ultima dorință”. Aurel Păduraru i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură în valoare de 8.500 de euro

Frumoasa blondină a fost prima soție a lui Adrian Mutu. Cei doi erau foarte tineri când s-au cunoscut, iar copilul a apărut rapid în viețile lor.

Fostul fotbalist a mărturisit că relația dintre ei s-a deteriorat, deoarece el era într-o perioadă incertă a carierei și amândoi erau foarte tineri. De asemenea, distanța dintre el și actriță a fost un alt inconvenient.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.”, a declarat Adrian Mutu.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

A murit Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump. Ce declarații a făcut fostul președinte american

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies