Cum au aflat părinții lui Catrinel Sandu că ea a divorțat de tatăl copiilor. Cum a reușit să le ascundă acest lucru. “Dacă i-aș fi adus la mine, i-aș fi terminat.”

Cum au aflat părinții lui Catrinel Sandu că ea a divorțat de tatăl copiilor. Cum a reușit să le ascundă acest lucru. “Dacă i-aș fi adus la mine, i-aș fi terminat.”
Cum au aflat părinții lui Catrinel Sandu că ea a divorțat de tatăl copiilor. Cum a reușit să le ascundă acest lucru. “Dacă i-aș fi adus la mine, i-aș fi terminat.”

Catrinel Sandu a vorbit despre divorțul de tatăl fiicelor sale și motivul pentru care nu le-a spus părinților ei.

Catrinel Sandu, cunoscuta coregrafă, a trecut prin momente dureroase atunci când s-a despărțit de tatăl fetițelor sale, astfel, invitată în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, aceasta a vorbit și despre momentul în care le-a spus părinților ei acest lucru. Aceștia veneau an de an la ei, doar că în anul în care s-a întâmplat separarea, a găsit o scuză pentru ca cei doi să nu vină acasă, deoarece fostul soț era plecat atunci. 

“Acum, când stau să spun toate chestiile astea, știu sigur că Dumnezeu m-a ajutat enorm de mult. Eu nu le spusesem alor mei nimic, asta e o altă discuție. Ei cred că un an de zile, a trecut așa de mult timp încât încerc să nu mă pierd în numere, aproape un an de zile nu au știut nimic. Ei veneau la mine în fiecare an, doar că în anul  respectiv i-am fentat un pic și nu am vrut să îi aduc pentru că deja lucrurile nu mai erau ok până când Gabi a plecat din casă.

După care el a rămas cu casa în final, dar în perioada respectivă a plecat el din casă.”, a spus Catrinel Sandu.

Cum au aflat părinții lui Catrinel că ea a divorțat de tatăl copiilor

Citește și: Catrinel Sandu a vorbit despre întâlnirile de după divorț: „Nu îmi trebuia și nu îmi imaginam să mă întâlnesc din nou. Nu aveam energie și nici măcar nu mă gândeam.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Catrinel Sandu
Catrinel Sandu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce nu a funcționat în căsnicia lui Catrinel Sandu cu Gabriel Trifu? „Uitându-mă acum ce se întâmplă în viața mea, mă bucur. Nu trebuia să se întâmple, pentru că drumul meu era altul.”

Vedeta era conștientă că o astfel de veste ar putea să îi dea peste cap, astfel că a încercat singură, cu doi copii, să gestioneze fiecare situație și să păstreze aparentele.

Tatăl ei a fost cel care a simțit că ceva este în neregulă în viața fiicei sale, însă de fiecare dată a evitat subiectul. Părinții săi au aflat de separare în momentul în care s-a întâmplat divorțul, iar atunci au venit un an să stea cu ea și să o ajute. 

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

“Nu am vrut să îi aduc la mine pentru că ai mei, dacă i-aș fi adus la mine, i-aș fi terminat. Și am încercat singură, cu doi copii, să gestionez totul, dar, în același timp, când vorbeam cu ei, să păstrez aparențele. Tata m-a simțit de prima oară și tata tot mă întreba lucruri, dar tot încercam să le evit și să nu îi dau foarte multe, să nu dezvolt subiectul foarte mult, și pe mama la fel, dar nu am vrut să știe exact tot ce se întâmplă.

Au aflat și în momentul în care s-a întâmplat divorțul, i-am chemat și atunci am avut anul în care au stat cu mine și m-au ajutat, dar la început nu am vrut să fac asta.”, a mai spus coregrafa.

Catrinel Sandu
Catrinel Sandu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Catrinel Sandu, despre momentul în care a fost sunată de amanta soțului său! „Mi s-au înmuiat picioarele. Eram cu doi copii mici după mine.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies