Cum definește Vica Blochina o femeie împlinită? Fosta balerină a vorbit despre momentul în care a devenit mamă: „Când l-am văzut am zis că a meritat oricum. Nu contează, a meritat!”

Cum definește Vica Blochina o femeie împlinită? Fosta balerină a vorbit despre momentul în care a devenit mamă: „Când l-am văzut am zis că a meritat oricum. Nu contează, a meritat!”
Cum definește Vica Blochina o femeie împlinită? Fosta balerină a vorbit despre momentul în care a devenit mamă: „Când l-am văzut am zis că a meritat oricum. Nu contează, a meritat!”

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a oferit declarații emoționante despre momentul în care a adus pe lume un copil.

Vica Blochina a ajuns până la vârsta de 48 de ani să se considere o femeie împlinită. Deși de-a lungul vieții a trecut prin numeroase momente negative, în cele din urmă, blondina a reușit să își găsească drumul în viață și să fie independentă atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional.

În ceea ce privește viața personală, este cunoscut faptul că fosta balerină a fost mai bine de un deceniu amanta lui Victor Pițurcă.

Din rodul iubirii lor a rezultat un fiu, Edan, care în prezent se află în grija tatălui.

Invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina a vorbit deschis despre anumite momente semnificative din viața sa.

Vica Blochina, despre momentul în care a devenit mamă

Citește și: Vica Blochina a intrat în depresie când fiul său a plecat la Victor Pițurcă! Blondina a fost la un pas să își ia viața: „Mă uram pe mine, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine.”

Cum definește Vica Blochina o femeie împlinită? Fosta balerină a vorbit despre momentul în care a devenit mamă
Vica Blochina fiu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: S-ar căsătorit Vica Blochina dacă ar da timpul înapoi? Blondina a vorbit despre greșelile din trecut: „La mine perioada aceea a fost ocupată cu un bărbat însurat. Am plătit foarte scump.”

Chiar dacă momentul în care a rămas însărcinată a fost unul extrem de greu pentru blondină, Vica Blochina a uitat de toate greutățile atunci când și-a văzut fiul pentru prima dată.

Când vezi ce ai făcut din tine, din sângele tău, vezi lucrurile altfel. Eu am făcut cezariană. M-am uitat la genele lui, era foarte frumos. Era un copil foarte frumos, bebeluș fiind, toată lumea făcea poze cu el. M-am uitat la degete, am numărat degetele la mâini și la picioare și când l-am văzut am zis că a meritat oricum. Nu contează, a meritat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat lucrul ăsta .”, a declarat fosta balerină.

Cum definește Vica Blochina o femeie împlinită?

Cum definește Vica Blochina o femeie împlinită? Fosta balerină a vorbit despre momentul în care a devenit mamă
Vica Blochina [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În momentul de față, Vica Blochina se consideră o femeie împlinită deoarece a reușit să își pună ordine în viață și să realizeze ceea ce își dorește cu adevărat.

Eu cred că o femeie este împlinită nu când are un copil, ci când înțelege rostul vieții ei și se înțelege ea pe ea. Începe să se iubească și să înțeleagă ce are de făcut și ce își dorește.

Eu cred că femeia atunci este împlinită. Nu cred că niciun soț și niciun copil nu poate să împlinească un om dacă el nu știe ce e cu el .”, a mai spus blondina.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Pepe, un tată protector! Artistul își controlează copiii! Care este cea mai mare pedepsă pe care i-a aplicat-o fiicei sale: „Eu le urmăresc! Mă duceam mai devreme pe la școală să văd.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies