Cum faci pe cineva sa te placa, conform experientei unui agent FBI

Cum faci pe cineva sa te placa, conform experientei unui agent FBI
Cum faci pe cineva sa te placa, conform experientei unui agent FBI

Poate ca esti genul care adora sa fie in centrul atentiei sau poate ca nu, indiferent de situatie, orice persoana doreste apartenenta sociala

Cum faci pe cineva sa te placa, conform experientei unui agent FBI. Trebuie sa recunosti. Poate ca esti genul care adora sa fie in centrul atentiei sau poate ca nu, indiferent de situatie, orice persoana doreste apartenenta sociala si sa fie integrata in mediu. Orice persoana doreste sa fie placuta. Si tu doresti sa faci impresie buna sis a fii agreata de toti cei cu care interactionezi. Sa iti doresti asta inseamna sa lucrezi continuu cu tine, sa fii o persoana mai buna si linistita, sa ai grija de aspectul tau fizic si sa fii apta sa te antrenezi in discutii.

Pentru a face pe cineva sa te placa, iata care sunt sfaturile unui expert FBI:

Cum faci pe cineva sa te placa, conform experientei unui agent FBI
Cum faci pe cineva sa te placa, conform experientei unui agent FBI[Sursa foto: PixaBay]

Nu judeca

Este o greseala des intalnita sa judeci o persoana, fie ca o cunosti indeaproape sau nu. Nici tie nu iti place sentimentul de a fi condamnat pentru comportamentul tau asa ca tu de ce ai face asta? Libertatea inseamna, pana la urma, sa traim dupa bunul plac, cat timp respectam regulile de baza impuse de societate.

In concluzie, indifferent de subiectul discutiei si ce te face sa te grabesti sa judeci un om, incearca sa te abtii. Primul motiv este ca deseori concluziile bazate pe informatii insuficiente sunt deseori gresite. Al doilea motiv este ca oamenii vor ajunge sa te evite. Sau cel putin sa evite sa vorbeasca cu tine despre lucruri mai importante decat cum va fi vremea maine.

Lasa-ti egoul deoparte

Multi oameni sunt atat de manati de orgoliu incat se impiedica singuri in a-si face prieteni noi si chiar un partener de viata. Daca este in firea ta sa cauti mereu sa demonstrezi celorlalti ca gresesc sau sa ii prinzi pe picior gresit, de dragul de a-I corecta, atunci ar trebui sa intelegi ca iti distrugi toate sansele de a te face placut.

Cum faci pe cineva sa te placa, conform experientei unui agent FBI
Cum faci pe cineva sa te placa, conform experientei unui agent FBI[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fii un bun ascultator

Unele persoane stiu foarte bine sa ii asculte pe cei din jur, dar nu reusesc sa se deschida si sa comunice cu usurinta. Alte persoane sunt fix invers, adora sa vorbeasca sis a povesteasca pana la punctul in care acapareaza orice conversatie. Oricare dintre cele doua variante poate fi considerata un extrem si solutia este intotdeauna la mijloc. In plus, asta inseamna sa fii prezenta, sa asculti si sa fii ascultata.

Pune intrebarile potrivite

Este usor sa abordezi discutii simple de genul traficului, a vremii, colegii de birou. Sunt subiecte lipsite de emotii pe care le poti discuta cu oricine oricand. Dar nu asa construiesti o legatura emotionala cu o persoana. Invata sa te arati cu adevarat interesata de interlocutorul tau si sa adresezi intrebari valoroase. Si ai grija in acelasi timp ca intrebarile tale sa nu fie intruzive.

Daca stii ce sa intrebi, discutia va deveni mult mai interesanta si interlocutorul tau mai atras de tine.

Fa-l sa se simta in largul lui

Daca doresti sa fii placuta, trebuie sa te concentrezi pe gradul de confort pe care interlocutorul tau il resimte in prezenta ta. O modalitate usoara pentru a reusi asta este sa il anunti dinainte ca aveti doar cateva momente pentru a discuta.

Va intelege ca nu este preset. Daca discutia se va prelungi totusi mai mult decat cateva momente, asta inseamna ca ai avut succes in conversatie si interlocutorul tau si-a dorit sa ramana antrenat.

Fii atenta la limbajul corpului

Limbajul corpului joaca un rol extrem de important. Si spune totul despre tine si despre impresia pe care o lasi. Tine spatele drept, da dovada de incredere si barbia un pic joc, sa nu dai impresia ca ii vorbesti de sus. Lasa bratele deschise pe langa corp, care dovedesc sinceritate, deschidere si caldura. Si nu uita sa zambesti.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Trasaturi care te predispun la relatii toxice

Citeste si: DESCOPERĂ: 6 Metode care te vor ajuta să te împaci cu fostul

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies