Cum inveti sa fii fericita. Trucuri utile, de mare efect

Cum inveti sa fii fericita. Trucuri utile, de mare efect
Cum inveti sa fii fericita. Trucuri utile, de mare efect

Ai stat vreodata sa te intrebi cum anume definesti tu fericirea?

Cum inveti sa fii fericita. Trucuri utile, de mare efect. Ai stat vreodata sa te intrebi cum anume definesti tu fericirea? Ei bine, fiecare femeie va darui un raspuns diferit. Pentru ca acest raspuns porneste practic din nevoie tale individuale, din dorintele tale, din obiceiurile tale, din asteptarile tale. Totusi, putem generaliza ca fericirea este o stare de spirit. Nu este ceva ce poti cumpara ori castiga, ci mai degraba ceva esti esti si ce ai.

Fericirea este un mindset setat pentru tine, care porneste din lucrurile mici si mari, ce te implinesc. Fericirea porneste inclusiv din puterea ta interioara, iar forta ta interioara este descoperita atunci cand aceste limite sunt incercate si testate si, implicit, depasite. Iesi din zona de confort si invata sa fii fericita in procesul tau de dezvoltare.

Cum inveti sa fii fericita. Trucuri utile, de mare efect
Cum inveti sa fii fericita. Trucuri utile, de mare efect[Sursa foto: PixaBay]

Invata sa fii fericita

Multe femei isi imagineaza ca fericirea este ceva ce poti cumpara ori castiga.

In realitate, fericirea este ceva ce esti si ce ai. Este o stare de spirit. Daca te gandesti ca acel loc de munca, ori acea casa, ori acel venit iti vor aduce mai multa fericire, este posibil sa te inseli. Viata nu functioneaza asa. Vei primi da, mai multa satisfactie si un confort sporit, dar aceste stari sunt usor diferite fata de ceea ce este fericirea. Fericirea este o stare pe care o alegi, in ciuda tuturor dificultatilor cu care te confrunti.
Este un sentiment pe care il ddezvolti chiar si in mijlocul celor mai dureroase evenimente ale vietii. Fericirea este o alegere pe care o poti face. Poti alege sa fii recunoscatoare pentru cee ace ai, sa te bucuri de lucrurile mici si sa iti numeri binecuvantarile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invata sa ierti

Iertarea este poate cel mai dificil aspect al vietii. Si oamenii in care noi ne incredintam sufletul sunt cel mai greu de iertat, deoarece acestia au si cea mai mare putere de a ne rani. Oamenii pe care ii iubim cel mai mult prezinta in realitate cel mai mare risc pentru noi. Si ranile sunt inevitabile, pornind de la imperfectiunea umana. Este normal sa mai si gresim si sa ni se greseasca.

Invata sa ierti asemenea momente si sa devii libera.

Invata sa te iubesti pe tine insati

Asa imperfecta cum esti, esti minunata. Pentru sufletul tau bun, pentru curajul tau de a actiona, pentru balndetea de care dai dovada, esti o persoana incredibila. Nu permite indoielii sa te faca sa te pui la perete. Iubirea de sine este cu adevarat importanta, invata sa te iubesti.

Atunci cand faci asta, iti accepti si binele si raul si calitatile si defectele si bucuriile si tristetile. Cand te iubesti pe tine, devii cu adevarat fericita, apreciezi ceea ce ai si stii cum sa traiesti frumos si sa te bucuri de prezent.

Citeste si: Obiceiuri usoare ce iti schimba semnificativ viata in mai bine

Citeste si: Trucul mental ce iti va imbunatati calitatea vietii, spus de un cercetator in sanatatea creierului



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies