Cum îți dai seama că e partenerul ideal pentru tine. 3 lucruri care îți arată că ești importantă pentru el

Cum îți dai seama că e partenerul ideal pentru tine. 3 lucruri care îți arată că ești importantă pentru el
Cum îți dai seama că e partenerul ideal pentru tine. 3 lucruri care îți arată că ești importantă pentru el

Partenerul de viață poate avea un comportament foarte plăcut, pentru a-ți demonstra cât de mult ține la tine. Însă v-ați gândit care sunt oare semnele care arată acest lucru?

Aflați din rândurile următoare cum îți dai seama mai exact că iubitul tău din prezent este sau nu partenerul ideal pentru tine. În plus, descoperiți și care sunt semnele care vă indică clar faptul că acesta nu face altceva decât să se joace cu voi, fiind astfel, un partener total nepotrivit.

 

Cum îți dai seama că iubitul tău e partenerul ideal pentru tine

Discut ă cu el despre intențiile pe care le are și creați-v ă propriile reguli

Acesta este unul dintre pașii care vor arăta dacă iubitul tău este sau nu un partener ideal pentru tine. Un bărbat este dispus să respecte “regulile tale”, dacă știe de la început în ce intră. Prin urmare, odată cu trecerea timpului, femeile au tendința de a-și exprima sentimentele atât din prezent, cât și din viitor, pe care le are cu privire la partener.

Acestea vor exprima cât de importantă este o familie pentru ele, faptul că își doresc un soț și de ce nu, chiar copii. Pe de altă parte, anumite femei vor mărturisi că sunt împotriva căsătoriilor civile sau că nu sunt de acord cu relațiile libere. Iar alte femei pot sublinia faptul că își doresc o relație serioasă și nu una trecătoare.

Prin urmare, prin intermediul acestor gânduri exprimate, se va clarifica imediat ceea ce-și dorește o femeie de la iubitul său.

Astfel încât, dacă este partenerul ideal, va rămâne alături de tine și va menține relația, pentru a ajunge la un numitor comun. În caz contrar, va dispărea imediat.

semne ca este iubitul ideal

Citeste si: Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”

Dacă un om te iubește, el declara acest lucru întregii lumi

În clipa în care iubitul tău refuză să se întâlnească cu părinții tăi, nu te aduce la el acasă, se ascunde de prietenii săi sau nu te invită la sărbătorile importante, petrecute cu familia lui, atunci nu ar mai trebui să îți pierzi timpul cu o persoană care nu își dorește o relație de viitor.

Nu ai de ce să îți pierzi timpul.

Un om care ține la tine, un partener ideal se laudă cu iubita lui în fața tuturor, oriunde merge, o arată colegilor și o prezintă inclusiv părinților.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Un om iubitor oferă, îngrijește și protejează

Un partener care este interesat de tine și își dorește o relație serioasă, va plăti pentru tine la o ieșire, te va ajuta și la simplul cărat al pungilor și se va asigura întotdeauna

dacă ești îmbrăcată bine sau dacă ai mâncat.

Chiar dacă nu va rosti întotdeauna cuvinte drăgăstoase sau nu vă scrie mesaje lungi de dragoste, asta nu înseamnă că nu ține la tine. Lucrurile mici chiar contează, iar anumiți parteneri le prefer pe acestea pentru a-și demonstra iubirea față de tine.

semne ca este partenerul nepotrivit

Citeste si: Bat clopotele de nuntă în showbiz-ul românesc! Un cunoscut sportiv se însoară după două căsnicii eșuate

 

Lucruri care îți pot ar ăta contrariul

Te face să-ți pui la îndoială sănătatea psihică

În momentul în care vă certați, îți spune anumite lucruri, pe care ulterior nu le mai recunoște. Prin urmare, îți dă de înțeles că ești paranoică și inventezi, numai pentru a vă certa. Însă tu știi de fapt care este persoana  paranoică dintre voi doi.

Îți cunoaște slăbiciunile și profită de ele

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Dacă va încerca să te convingă să nu ieși în oraș cu prietenele, pentru a petrece timp alături de el, nu va face altceva decât să profite de punctul tău slab. Va încerca să îți explice cât de frumos ar fi să vă petreceți timpul împreună, vizionând un film și făcând cu totul și cu totul alte activități, doar să nu ieși în oraș.

Face promisiuni pe care nu le respectă

Deși poate că îți vorbește destul de des despre cum ar vrea că relația voastră să evolueze, însă cu toate acestea, nu face niciodată nimic în acest sens. Prin urmare, nu face nimic altceva decât să te țină pe loc, blocând relația din a evolua vreodată.

Îți distruge încrederea în tine

Deși îți indică mai mereu că este loc de mai bine în ceea ce te privește, fie că este vorba despre comportament, fie că este vorba doar de statutul în care te afli, tot cea ce face este să îți distrugă încrederea în propria persoană. Tot ce înseamnă este că își dorește să te schimbe.

cum iti dai seama ca e partenerul nepotrivit

Citeste si: Roxana Dobre, primele detalii despre nunta cu Florin Salam: ”Nu vom face nimic fastuos”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum poți să treci peste o despărțire

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies