Cum îți dai seama că te înșală. Indicii subtile ale infidelității!

Cum îți dai seama că te înșală. Indicii subtile ale infidelității!
Cum îți dai seama că te înșală

Află din rândurile de mai jos semnele care dau de gol persoană iubită că este infidelă!

Infidelitatea este o problemă cu care multe cupluri se confruntă în zilele noastre, iar aceasta poate cauza multă suferință, durere și traume. Astfel, fiecare persoană trebuie să cunoască micile indicii ale înșelatului, pentru a nu sfârși dezamăgiți și prinși într-un cerc vicios.

Cum îți dai seama că te înșală

Schimbări bruște în comportamentul sau rutina lor

Una dintre cele mai evidente indicii că partenerul este infidel este atunci când își schimbă într-un mod foarte brusc comportamentul față de persoana iubită.

Cu alte cuvinte, unii dintre ei ajung să fie mai distanți și să nu mai ofere atât de multă afecțiune pe cât obișnuiau să o facă, atunci când lucrurile erau în regulă.

De asemenea, comportamentul poate deveni și unul plin de afecțiune, iar acesta este, de cele mai multe ori, întâlnit la persoanele care sunt mustrate de conștiință că fac un lucru rău. Mai mult decât, partenerii care înșeală ajung să își schimbe rutina pe care o aveau, putând fi vorba de noi activități pe care înainte nu le făceau, sau diverse ieșiri la ore târzii.

Citește și: Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția. Ghidul complet pentru a câștiga atenția persoanei dorite și a crea o impresie memorabilă

Cum îți dai seama că te înșală[Sursa foto: freepik]

Secretele și ascunderea de informații

De asemenea, persoanele care înșeală tind să își ascundă orice urmă de infidelitate, și ajung uneori să ascundă de partener activități și informații pe care în mod normal le-ar fi împărtășit cu aceștia.

Astfel, este important ca de fiecare dată instinctul să fie ascultat, deoarece oamenii nu pot deveni secretoși într-un mod atât de brusc, fără un motiv concret și plauzibil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum îți dai seama că te înșală[Sursa foto: freepik]

Schimbări în intimitatea sau interesul sexual

Poate fi vorba de infidelitate atunci când partenerul de viață începe să aibă un interes scăzut pe plan sexual, fără un motiv evident.

De asemenea, dacă partenerul începe să evite sau să respingă avansurile sexuale fără o explicație, acest lucru poate indica faptul că există o problemă de comunicare în relație, sau că unul dintre ei este o persoană infidelă.

De altfel, poate fi vorba și de preferințe sexuale noi, care nu au fost încercate sau împărtășite înainte. Există și persoane care au o creștere neobișnuită a interesului lor sexual, atunci când înșeală, putând fi vorba de o încercare de a compensa sau de a ascunde comportamentul lor schimbat într-un mod brusc.

Citește și: Sătulă de întâlniri online? Încercați aceste idei pentru a vă reîmprospăta perspectiva și a vă bucura din nou de întâlniri

Cum îți dai seama că te înșală[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Comportament defensiv și evitarea discuțiilor

Printre cele mai evidente semne că persoana iubită este infidelă este comportamentul defensiv și evitarea discuțiilor. Mai precis, atunci când apar discuții pe subiecte sensibile, iar partenerul devine irascibil, poate indica faptul că se simte amenințat sau că încearcă să se protejeze. De asemenea, dacă partenerul de viață nu dorește să comunice eficient și încearcă să evite discuțiile inconfortabile, poate fi un semn că nu dorește să se confrunte cu problema sau să împărtășească informații care îl pot da ușor de gol.

Indicii evidente și neobișnuite

De cele mai multe ori, femeile reușesc să devină adevărați detectivi atunci când presimt că ceva nu este în regulă în relația de cuplu. Acestea ajung să își dea seama că sunt înșelate chiar și atunci când simt un miros sau o urmă de parfum pe hainele sau corpul partenerului, care nu sunt a lor.

De asemenea, un alt indiciu neobișnuit este atunci când partenerul își schimbă brusc gusturile, fie că este vorba de muzică, mâncare, călătorii, haine sau filme, putând fi, astfel, gusturile preferate ale altei persoane care a apărut în viața lor. Astfel, este important ca fiecare persoană care este înșelată să stabilească dacă relația de cuplu merită salvată sau nu după un episod de infidelitate, deoarece nu oricine merită o a doua șansă.

Cum îți dai seama că te înșală[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune. 6 semne la care să fii atentă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies