Cum ne aranjăm părul ca să fim mai feminine

Cum ne aranjăm părul ca să fim mai feminine
Cum ne aranjăm părul ca să fim mai feminine

Fiecare femeie își dorește să aibă un păr ca în reviste, strălucitor și frumos aranjat. Cu toate acestea, părul are nevoie de îngrijire continuă pentru a sta bine. Este bine cunoscut faptul că un păr care arată bine, îți va oferi și mai multă feminitate.

În cadrul unei emisiuni, hairstylistul Valentin Alexandroae a explicat cum putem să ne bucurăm de un păr sănătos, dar și ce coafură este foarte feminină și la modă.

Ce este coafura soft blunt

ingrijirea corecta a parului
Cum îngrijim corect părul[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să faci un coc superb în doar câțiva pași

Tunsoarea trebuie aleasă în funcție de forma feței și stil.

Însă, există câteva tunsori care se potrivesc multor persoane. Este un mit faptul că doar părul lung este feminin, deoarece putem să avem eleganță și cu ajutorul unor tunsori foarte actuale, de lungimi medii sau scurte.   Un alt aspect foarte important atunci când ne alegem tunsoarea și culoarea părului este pigmentul feței.

„Primul și primul lucru, spălatul părului este foarte important, apoi clătirea lui, masca și balsamul și apoi o clătire cu apă rece, pentru a îi da luciu.

Soft blunt înseamnă puțin tocit. Este acea tunsoare pe drept, dar este foarte filat. Trebuie să ținem cont de forma feței, dar mai ales trebuie să ținem cont și de culoarea pielii. Prin culoarea pielii, poți să alegi culoarea părului, pentru că dacă ai un ton închis la piele și îți faci un blond gălbui în păr, nu va veni bine absolut deloc.”, a mărturisit specialistul.

Cât de importantă este îngrijirea părului

cum sa te coafezi acasa
Cum să te coafezi acasă[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: De ce este bine să dormi cu părul împletit

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Indiferent de coafura pe care o alegem, părul trebuie să fie îngrijit și sănătos.

De aceea, trebuie să acordăm o mare atenție produselor pe care le folosim, în funcție de tipul nostru de păr. Femeile cu părul vopsit au nevoie de mai multe produse, fiindcă firul de păr devine mai sensibil după aplicarea vopselei.

„Sunt două tipuri de șampoane: mov și albastre. Albastrul elimină portocaliul și movul elimină galbenul. Trebuie să țineți cont de lucrurile aste când vă cumpărați șampoane și sunteți blonde.”

, a declarat Valentin Alexandroae.

Buclele, întotdeauna feminine

cum sa iti coafezi parul feminin
Cum să iți coafezi părul feminin[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum ne coafăm părul atunci când plecăm în călătorie

De-a lungul anilor, buclele au rămas una dintre cele mai apreciate coafuri. Întotdeauna un păr buclat va exprima feminitate. Mai mult, în funcție de ocazie și îmbrăcăminte, putem opta pentru bucle mai lejere sau mai strânse.

Pe piață există o mulțime de ondulatoare care să ne ajute să facem diverse tipuri de bucle, în funcție de preferințe. O femeie feminină știe să facă alegerile corespunzătoare în materie de beauty și fashion. Așadar, este important să știm să jonglăm între îmbrăcăminte, machiaj și coafură.

„Trebuie să ținem cont și de îmbrăcăminte. În funcție de cum te îmbraci, îți alegi și coafura.

Dacă te îmbraci într-o rochie de seară, doar nu te duci cu un păr necoafat. Trebuie să îi faci ceva încât să arate bine.”, a povestit hairstylistul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Majoritatea femeilor își doresc un păr cu volum. Chiar dacă nu ai volum natural în păr, poți apela la trucuri care să te ajute, pentru a avea un păr strălucitor și frumos, care să îți ofere doza de feminitate pe care ți-o dorești.

„Dacă ne uscăm cu capul în jos, vom crea volum. La părul ondulat, dacă îl usuci cu difuzorul, va arăta foarte bine. Peria învârtită foarte bine pe păr, închide foarte bine cuticula și oferă strălucire pe păr. Cu cât învârți pielea mai mult pe păr, cu atât vei avea mai mult luciu pe păr.”, a povestit specialistul.

Părul lejer, la fel de feminin ca cel coafat

Coafuri de facut singura acasa
Coafuri de făcut singură acasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cât timp se lasă decolorantul pe păr. ”Nu vă faceți acasă, pentru că s-ar putea să se lase cu chemat salvarea.”

Pentru a fi feminină, nu este necesar să porți coafuri foarte complicate. Chiar dacă vrei să atragi atenția, este esențial ca tunsoarea și culoarea părului tău să îți vină bine. Spre exemplu, și dacă îți dorești să porți părul prins există variante foarte elegante, precum coada împletită sau cocul clasic.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

3 tunsori la modă în 2023, pentru femei de peste 50 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies