Cum ne găsim partenerul ideal. Sfaturile doctorului Cristian Andrei

Cum ne găsim partenerul ideal. Sfaturile doctorului Cristian Andrei
Cum ne găsim partenerul ideal. Sfaturile doctorului Cristian Andrei

In cautarea partenerului pefect, ne cautam jumatatea pe site-urile de socializare, insa nu intotdeauna avem norocul ca, la prima intalnire, imaginea proiectata in mintea noastra de discutiile online sa si coincida cu realitatea. Ce ar trebui sa urmarim la prima intalnire, pentru a ne da seama rapid de caracterul unui om, aflam de la doctorul Cristian Andrei.

In era internetului, site-urile de socializare par a fi solutia utilizata de cei mai multi oameni pentru a interactiona cu un posibil partener.

CRISTIAN ANDREI: Faptul ca toata lumea critica reteaua de socializare astazi este un pic nedrept. Cunosc destul de multe cupluri de oameni casatoriti care s-au casatorit dupa ce s-au cunoscut pe internet, aceasta fiind agora in ziua de astazi.

Trebuie recunoscut un lucru erotismul, adica aceasta cultura a intercatiunii prin care se atrag unul pe altul, contine multa minciuna si selectivitate. Cand vrei sa fi atragator, arati ceea ce este mai frumos, incepi sa vinzi... aspectele avantajoase, spui doar ce stii ca impresioneaza.

Citeste si: Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi dă ŞAPTE ponturi nonverbale pentru o evaluare corectă a unui bărbat! Vezi când ar trebui să fugi fără să te uiţi înapoi! EXCLUSIV!

Așa ca este foarte importanta intalnirea fata in fata.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

CRISTIAN ANDREI: In momentul in care il vezi pe barbatul respectiv cum reactioneaza si daca i se varsa cafeaua pe el, te injura pe tine, cafeaua, pe el insusi, guvernul, la cine se rasteste? Iarasi vezi ceva! Adica e mai bine sa versi o cafea decat sa bei o cafea si atat!Ai face bine sa produci evenimente mai degraba decat sa produci chestionare cu persoana respectiva.

Adica mai degraba decat sa-l intrebi ce iti place sa mananci, filme, ce muzica asculti, sa poti sa il intrebi: dar tu ai avut vreodata o pisica?

In momentul in care vezi cum se poarta un barbat cu un pui de animal, vei sti cum se poarta cu copilul tau mai tarziu sau daca isi doreste sau nu copii.

La ce trebuie sa fim atenti sa nu dam se un violator sau criminal?

CRISTIAN ANDREI: Exista testul bunului simt cand vrei sa afli daca un om este normal sau nu! Un om normal va raspunde normal cu bun simt la o intrebare banala! Cum ar fi.... ce faci? El zice bine! daca este un om cu tendite excesive intr-un anumit domeniu va incerca sa te impresioneze de la aceasta intrebare normala. La prima intalnire trebuie doar sa te asiguri ca lucrurile sunt de bun simt, usor provocatoare si light, astfel incat omul sa nu fuga de tine, sa vrea si a doua intalnire.

Asta presupune ca sa fiti degajati, stapani pe voi si sa tineti cont de gesturile persoanei intalnite.

Citeste si: Care sunt obiceiurile, viciile și dependențele femeilor în acești ani?



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies