Cum ne îmbrăcăm la primul date. Ghid vestimentar pentru un look care îi fură atenția

Cum să te îmbraci la primul date
Cum să te îmbraci la primul date

Urmează să ai prima întâlnire și nu știi cum să te îmbraci? Iată de ce ai nevoie pentru a fura privirile celor din jurul tău.

Urmează să ai prima întâlnire cu persoana care ți-a atras atenția, astfel că nu-ți vine să crezi că a sosit aceea zi mult așteptată de tine. După ce ați stabilit primele detalii, sigur ești ispită de cea mai importantă întrebare pe care femeile o au tot timpul în cap, “cu ce anume să mă îmbrac.?” Iată ce ar trebui să faci la prima întâlnire pentru a avea un date de succes.

Cum să te îmbraci la primul date

Citește și: 8 trucuri pentru a fi mai atractivă

Cum să te îmbraci la primul date
Cum să te îmbraci la primul date[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: 5 moduri care îți indică că relația de cuplu este puternică

A sosit momentul în care trebuie să mergi la prima întâlnire, așa că vrei să îl dai pe spate pe cel de lângă tine, dar nu știi ce alegeri ar trebui făcute. Dacă primul date este la un restaurant, atunci nu ezita să porți o ținută vestimentară cu nuanțe rafinate,  însă nu încerca acum piese vestimentare pe care nu le-ai mai purtat sau stiluri vestimentare cu care vrei să atragi atenția, deși nu știi cum să le porți sigur.

Dacă dorești să fii îndrăzneață, încearcă să porți mici tonuri de roșu, care oferă unicitate vestimentație tale. Aici poți opta pentru o maletă sau cămașă, alături de o ținută neutră, sau poți adăuga o mini poșetă de piele roșie sau de ce nu, chiar buzele. Dacă vrei să mergi la sigur, nuanțele de maro, alb, gri și negru cu siguranță te scot din impas. Atunci când vine vorba de prima întâlnire, ar fi mai bine să optezi pentru un stil elegant, iar acesta să fie echilibrat între cromatică și accesorii și nici să nu exagerezi în una dintre situații.
Dacă iubiți rochile, atunci nu ezitați să scoateți din dulap rochia preferată, peste care să adăugați un cardigan și pantofi stilettos. Cu siguranță veți atrage toate privirile și dacă luați din dulap o fustă pe corp și o curea fină în talie.  Aveți grijă și cum alegeți obiectele vestimentare, deoarece ați putea să aveți o anumită imagine în cap, însă acestea să nu se potrivească tocmai bine pe silueta voastră.
Alegeți o ținută din piesele preferate pe care le-ați mai purtat și pentru care ați primit laude, așa că întâlnirea cu siguranță va fi una de succes.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sfaturi utile pentru un date de nota 10

Cum să te îmbraci la primul date
Cum să te îmbraci la primul date[Sursa foto: freepik]

În momentul în care trebuie să ieși la prima întâlnire, toate aspectele din jurul tău sunt importante, de la felul în care te prezinți îmbrăcată, la cum te comporți, care sunt accesoriile de pe tine și chiar cum ai aranjat părul. Pentru ca întâlnirea să fie de succes, încearcă să eviți un stil vestimentar care ar putea părea neîngrijit, blugi largi, adidași, hanoracele lungi, deoarece aceste lucruri pot fi lăsate foarte bine în momentul în care ieșiți la o întâlnire în parc, iar

inima lui este deja cucerită. Aveți grijă și la întrebările pe care le puneți la prima întâlnire pentru a nu părea că intrați foarte mult în intimitatea lui. Lăsați ca discuția să curgă liber și fiți atenți la semnele pe care vi le dați unul celuilalt, inclusiv la privirile din timpul întâlnirii. Discutați înainte care ar fi locația preferată pentru amândoi, deoarece vă puteți întâlni chiar și la un film, într-un parc, la o anumită petrecere sau unde vă face plăcere, așa că de fiecare dată aveți grijă să adaptați stilul vestimentar locației în care mergeți. Momentul în care prima întâlnire este la restaurant, aveți grijă și la manierele în timpul mesei, pentru a oferi o notă de eleganță și rafinament. Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru întâlnirea de succes, așa că nu ezitați să vă pregătiți deja pentru cea mai importantă întâlnire din viața voastră. Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

5 moduri care îți indică că relația de cuplu este puternică

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies