Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”
Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Oana Radu a vorbit despre complexele ei raportate la relațiile din viață. Când este de părere că a început să fie observată de bărbați.

Oana Radu, cunoscuta și îndrăgită artistă, a făcut mărturisiri, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, iar aceasta a povestit despre grija pe care o avea familia ei în adolescență, de fiecare dată când era în preajma băieților. Artista a vorbit și despre complexele pe care le-a avut de-a lungul timpului și când s-a schimbat viziunea asupra ei.

“În primul rând, ele erau mereu îngrijorate.

Mă sunau: “mama, ești bine? Mamă, ai grijă cu băieții să nu-ți facă cineva ceva, să nu te fure.” Dar ca să mă fure, trebuia să fie vreo 4-5 oameni să mă ridice. Eram ușor robustă, dar din cauza faptului că erau foarte atașate și aveau legătura aceasta strânsă cu mine, se îngrijorau. Până la urmă, nu ai cum să știi cum se îngrijorează părinții până nu ești unul dintre ei.
Cred că felul în care te văd bărbații are legătură și cu felul în care te vezi tu. Pentru că dacă tu te vezi grasă, urâtă sau nu știu cum, oamenii din jur te vor percepe exact așa cum tu te percepi. Cred că bărbații au început să mă vadă în momentul în care eu am început să am încredere în mine.”,
a spus Oana Radu.

Când a început Oana Radu să fie observată de bărbați

Citește și: Ar putea Oana Radu să mai trăiască în sărăcie? Cum arată viața artistei acum: „Sunt sigură că voi reuși să mă ridic de fiecare dată la fel.”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Oana Radu, amintiri crunte din perioada în care iubitul ei a suferit un accident sfâșietor. “A fost un șoc, a fost groaznic. Eram în stare să prefer viața lui decât cea a mamei mele.”

Îndrăgita solistă a mai mărturisit că încrederea de sine s-a schimbat la începutul anului trecut, atunci când a avut o intervenție chirurgicală pe care și-a dorit-o de foarte mult timp.

Este de părere că oamenii din jur te observă exact așa cum te vezi tu, iar în momentul în care vei schimba felul în care te privești, ceilalți vor veni spre tine cu alți ochi. Mărturisește că bărbații au început să o observe atunci când ea a început să se vadă altfel. 

“Lucrul acesta s-a întâmplat mai tare la începutul anului trecut, după ce eu am suferit o intervenție chirurgicală pe care mi-o doream foarte mult, și anume, să scot surplusul de piele din zona abdomenului care mă complexa foarte tare.

Atunci am început să am încredere în mine, au început să plece foarte multe dintre frustrările mele și cred că atunci au început bărbații să mă observe. Dar eu nu puteam să observ ceea ce observau ei pentru că eram căsătorită și nu aveam ochii pentru altceva în perioada aceea sau pentru altcineva. Dar cred că atunci a fost perioada în care am avut cea mai mare încredere în mine.
Pentru că până la vârsta de 20 de ani am fost ca un băiețel. Purtam blugi foarte largi, eram rasă în cap, purtam țepi, aveam sprânceana rasă, îmi puneam eșarfă la blugi. Oamenii voiau să stea în preajma mea pentru că eram amuzantă, făceam glume și, da, eram destul de “periculoasă”. Gura mai mult era periculoasă, că fizic nu am avut niciodată altercații, nici cu fete, și nici cu băieți, cel puțin în adolescență. Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”,
a mai spus artista.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Oana Radu le dă peste nas celor care o critică pentru aspectul său fizic: „Eu cred că 99% din femeile din România și-ar dori să arate ca mine. Mie mi se pare că felul în care arăt este un ideal!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies