Cum să elimini complet petele de ulei de pe haine. Trucul de curățenie care va avea rezultate garantate

Cum să elimini complet petele de ulei de pe haine. Trucul de curățenie care va avea rezultate garantate
Cum să elimini complet petele de ulei de pe haine. Trucul de curățenie care va avea rezultate garantate

Iată cum poți elimina petele de ulei de pe haine, în urma accidentelor neplăcute.

Cu siguranță s-a întâmplat măcar o dată ca în momentul în care gătiți sau mergeți în oraș și luați cina, hainele pe care le purtați să fie pătate cu ulei. Aceste pete sunt dificil de îndepărtat, însă iată cum poți face acest lucru chiar la tine acasă.

Cum poți îndepărta petele de ulei chiar la tine acasă?

Citește și: Ce trebuie să folosească femeile pentru a curăța arsura de pe aragaz. Trucul simplu care te scapă de această problemă!

Truc de îndepărtare pete ulei
Truc de îndepărtare pete ulei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum pot face femeile cel mai bun parfum din esențe naturale. Trucul genial pentru miros persistent și revigorant

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Probleme cu petele de ulei? Cu siguranță ai pățit măcar o dată în viață ca o pată de ulei să ajungă într-un loc unde nu  doriți chiar pe hainele voastre.

Indiferent de câte ori le bagi la spălat și ce detergent folosești, uleiul este dificil de îndepărtat, deoarece ingredientele se absorb imediat în țesătură. Cu toate acestea, există o pastă care te poate ajuta să le îndepărtezi chiar la tine acasă, iar pentru acest lucru nu ai nevoie decât de câteva ingrediente.

Ingrediente: 

  • Bicarbonat.
  • Apă caldă.
  • Săpun de rufe.
  • Lingură.
  • Șervețele absorbante.
  • Perie moale.

Mod de preparare:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În momentul în care observați o pată, tot ce trebuie să faceți este să puneți un șervețel absorbant pe ea pentru a îndepărta excesul de ulei. Adăugați puțin bicarbonat de sodiu în zona afectată și apăsați ușor cu ajutorul unei linguri. Lăsați bicarbonatul de sodiu să se înmoaie în ulei timp de cinci minute, apoi periaí zona. Amestecați într-un bol apă caldă și săpun, astfel încât să puteți curăța pata cu o perie moale.

În momentul în care ați observat că pata a dispărut, puteți spăla articol vestimentar conform instrucțiunilor de pe etichetă.

Lăsați bocarbonatul să acționeze înainte de a curăța

Truc de îndepărtare pete ulei
Truc de îndepărtare pete ulei[Sursa foto: freepik]

Pentru a ajunge la rezultatul dorit, iar pasta să funcționeze așa cum trebuie, lăsați bicarbonatul de sodiu să-și facă treaba cât timp este nevoie. În funcție de materialul din care este făcut articolul vestimentar, acesta ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a intra în țesătură.

Cu toate acestea, nu lăsați bicarbonatul de sodi u timp îndelungat pe haine, deoarece riscați să deteriorați țesătura îmbrăcămintei. Trebuie să luați în considerare faptul că fiecare țesătură este diferită și are nevoie de timpul ei de curățare. Dacă ți-ai amintit că ai și tu hainele pătate de ulei un dulap, acum este momentul să încerci acest truc. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Motivul pentru care să adaugi zaț de cafea în șampon. Beneficiile sunt uimitoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies