Burgerii cele mai bune preparate și este preferat de multe persoane, de la copii până la bunici. Ei se prepară foarte repede și sunt foarte gustoși.
Ei bine, dacă îți dorești să îți iasă mai buni decât la restaurant trebuie să ții cont de patru secrete. Iată cum se prepară cei mai delicioși burgeri!
Citește și: Rețetă de Omletă cu prosciutto. Un mic dejun la îndemâna oricui!
Cum să obții cei mai buni burgeri
Burgerii se regăsesc în multe locuri, aceștia se pot pregăti acasă, dar se pot comanda și la restaurant, deoarece sunt un preparat destul de comun pentru care multe persoane optează.
Cătălin Scărlătescu a mărturisit care este rețeta pe care el o urmează. Ca aceștia să iasă perfect trebuie să ții cont de următoarele secrete.
Pentru început, nu îi pune niciodată în tigaie, după ce i-ai scos din congelator, ci abia după ce au reușit să se dezghețe în totalitate.
În caz contrar, temperatura vasului de gătire va scădea și burgerul nu va fi gătit corect, fie nu se va forma crusta pe deasupra.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Este important să nu apeși cu spatula sau furculița pe carne în timp ce se gătește, chiar dacă ești tentat să faci acest lucru, deoarece riști ca preparatul să se usuce, în loc să rămână suculent.
Citește și: Rețetă ușoară de Biluțe de brânză. Un preparat sănătos și rapid
Burgerul trebuie să fie întors constant
Un alt secret pentru un burger delicios este ca acesta să fie întors des în timpul procesului de gătire, iar acest lucru se poate face la un interval de 20 de secunde.
În așa fel, carnea va fi gata mai rapid, iar căldura o va pătrunde uniform, în special la mijloc.
Un alt truc este condimentarea produsului cu sare și piper cel puțin două ore înainte de a-l pregăti, deoarece aromele se vor îmbiba și mai bine.
La sfârșit, mai este doar un singur de făcut. Dacă te numeri printre persoanele care își doresc să facă totul singuri, iar carnea pentru burgeri este amestecată acasă, fii sigur că adaugi și câțiva cartofi, deoarece vor oferi un gust deosebit cărnii și vor închega compoziția.
După ce ați urmat acești pași, preparatul este gata și numai bun de servit cu familia sau cei dragi.
Citește și: Pune o ceașcă de cafea în frigider! Trucul folosit de gospodine te va ajuta să economisești timp și bani