Cum să faci un burger mai bun decât la restaurant. Trebuie să ții cont de aceste patru secrete

Cum să faci un burger mai bun decât la restaurant
Cum să faci un burger mai bun decât la restaurant

Burgerii cele mai bune preparate și este preferat de multe persoane, de la copii până la bunici. Ei se prepară foarte repede și sunt foarte gustoși.

Ei bine, dacă îți dorești să îți iasă mai buni decât la restaurant trebuie să ții cont de patru secrete. Iată cum se prepară cei mai delicioși burgeri!

Citește și: Rețetă de Omletă cu prosciutto. Un mic dejun la îndemâna oricui!

Cum să obții cei mai buni burgeri

Burgerii se regăsesc în multe locuri, aceștia se pot pregăti acasă, dar se pot comanda și la restaurant, deoarece sunt un preparat destul de comun pentru care multe persoane optează.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit care este rețeta pe care el o urmează. Ca aceștia să iasă perfect trebuie să ții cont de următoarele secrete.

Pentru început, nu îi pune niciodată în tigaie, după ce i-ai scos din congelator, ci abia după ce au reușit să se dezghețe în totalitate.

În caz contrar, temperatura vasului de gătire va scădea și burgerul nu va fi gătit corect, fie nu se va forma crusta pe deasupra.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Este important să nu apeși cu spatula sau furculița pe carne în timp ce se gătește, chiar dacă ești tentat să faci acest lucru, deoarece riști ca preparatul să se usuce, în loc să rămână suculent.

Cum să faci un burger mai bun decât la restaurant
Cum să faci un burger mai bun decât la restaurant[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Rețetă ușoară de Biluțe de brânză. Un preparat sănătos și rapid

Burgerul trebuie să fie întors constant

Un alt secret pentru un burger delicios este ca acesta să fie întors des în timpul procesului de gătire, iar acest lucru se poate face la un interval de 20 de secunde.

În așa fel, carnea va fi gata mai rapid, iar căldura o va pătrunde uniform, în special la mijloc.

Un alt truc este condimentarea produsului cu sare și piper cel puțin două ore înainte de a-l pregăti, deoarece aromele se vor îmbiba și mai bine.

La sfârșit, mai este doar un singur de făcut. Dacă te numeri printre persoanele care își doresc să facă totul singuri, iar carnea pentru burgeri este amestecată acasă, fii sigur că adaugi și câțiva cartofi, deoarece vor oferi un gust deosebit cărnii și vor închega compoziția.

După ce ați urmat acești pași, preparatul este gata și numai bun de servit cu familia sau cei dragi.

Poftă bună!

Cum să faci un burger mai bun decât la restaurant
Cum să faci un burger mai bun decât la restaurant[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Pune o ceașcă de cafea în frigider! Trucul folosit de gospodine te va ajuta să economisești timp și bani



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

La ce temperatură se coc eclerele. Care este secretul pentru cele mai pufoase eclere

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies