Omleta cu prosciutto reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de omletă cu prosciutto , prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru omletă cu prosciutto, preparată exact pe gustul vostru.
Citește și: Rețetă de Lasagna. Numai bună de luat la pachet!
Rețetă de Omletă cu prosciutto
Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de omletă cu prosciutto , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 9 pași simpli!
Timp de pregătire – 15 minute
Timp de preparare – 20 minute
Timp total – 35 minute
Porții – 2 persoane
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente – Omletă cu prosciutto
- 10 ouă (la temperatura camerei)
- 20 de felii de prosciutto
- sare (după gust)
- o ceapă roșie
- o roșie
- un ardei gras
- câteva fire de ceapă verde
- brânză (după preferințe)
- 4 felii de pâine toast
Citește și: Rețetă de Pui Milanez. Una dintre cele mai rapide rețete pentru cină!
Mod de preparare - Omletă cu prosciutto
Pasul 1. În primul și-n primul rând, vom începe prin a pregăti focul pentru pirostria noastră, pentru că această rețetă de omletă cu prosciutto se poate prepara și afară, în aer liber, pe pirostrie.
Bineînțeles că rețeta se poate pregăti și în casă, însă de această dată, o vom pregăti în aer liber, direct pe pirostrie, într-o tigaie de dimensiuni mai mari.Pasul 2. Mai departe, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom sparge 10 ouă (la temperatura camerei) sau în funcție de preferințe, pe care le vom amesteca bine de tot, cu ajutorul unei linguri de lemn, astfel încât să se spargă toate gălbenușurile și să se incorporeze cu albușurile. În continuare, vom adăuga și sare
Pasul 3. În continuare, vom avea nevoie de aproximativ 20 de felii de prosciutto, pe care le vom lua rând pe rând și le vom așeza în tigaie, într-un cerc și le lăsăm să se prăjească.
Pasul 4. În acest timp, ne vom ocupa și de pregătirea legumelor pentru omleta noastră delicioasă.
Pasul 5. Fâșiile de prosciutto le lăsăm la locul lor, însă din când în când trebuie să mai amestecăm ceapa și ardeiul, cu ajutorul unei linguri de lemn.
Citește și: Rețetă tradițională de Ciorbă de perișoare. Îți va aminti de gustul copilăriei!
Pasul 6. A venit timpul ca peste ceapă și ardei, să turnăm amestecul de ouă din bol. Din când în când, mai aducem omleta noastră din exterior, către interior, pentru a se găti corespunzător. În acest timp, tocăm și o roșie de dimensiuni mai mari, pe care o adăugăm în tigaia noastră.
Pasul 7. Vom avea nevoie și de câteva fire de ceapă verde, pe care le vom tăia rondele, însă nu le vom adăuga încă, ci acum a venit timpul ca peste omleta noastră să adăugăm puțină brânză rasă (după preferințe).
Pasul 8. Acum vom avea nevoie de 4 felii de pâine toast, pe care le vom așeza în formă de pătrat, peste omleta din tigaie, iar deasupra lor, vom mai presăra puțină brânză rasă, dar și ceapa verde pe care tocmai ce am tăiat-o.
Pasul 9. A venit timpul ca toate fâșiile noastre de prosciutto să le aducem peste feliile de pâine din centru, astfel încât să le învelească complet, rând pe rând. Când omleta este aproape gata, vom întoarce câte o felie de pâine peste alta, astfel încât să obținem 2 sandvișuri. La scurt timp, luăm omleta cu prosciutto din tigaie și o așezăm pe o farfurie, iar rețeta este gata!
Omleta cu prosciutto este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!
Citește și: Rețetă ușoară de Biluțe de brânză. Un preparat sănătos și rapid