Rețetă de Omletă cu prosciutto. Un mic dejun la îndemâna oricui!

reteta de omleta cu prosciutto
Rețetă de Omletă cu prosciutto

Omleta cu prosciutto reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  omletă cu prosciutto , prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru omletă cu prosciutto, preparată exact pe gustul vostru. 

retete emisiunea wild cooking de la kanal d
Rețetă de Omletă cu prosciutto[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă de Lasagna. Numai bună de luat la pachet!

 

Rețetă de  Omletă cu prosciutto

Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de  omletă cu prosciutto , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 9 pași simpli!

Timp de pregătire  – 15 minute

Timp de preparare  – 20 minute

Timp total  – 35 minute

Porții  – 2 persoane

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente –  Omletă cu prosciutto

  • 10 ouă (la temperatura camerei)
  • 20 de felii de prosciutto
  • sare (după gust)
  • o ceapă roșie
  • o roșie
  • un ardei gras
  • câteva fire de ceapă verde
  • brânză (după preferințe)
  • 4 felii de pâine toast

omleta cu prosciutto
Rețetă de Omletă cu prosciutto[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă de Pui Milanez. Una dintre cele mai rapide rețete pentru cină!

Mod de preparare -  Omletă cu prosciutto

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, vom începe prin a pregăti  focul  pentru pirostria noastră, pentru că această rețetă de omletă cu prosciutto se poate prepara și afară, în aer liber, pe pirostrie.

Bineînțeles că rețeta se poate pregăti și în casă, însă de această dată, o vom pregăti în aer liber, direct pe pirostrie, într-o tigaie de dimensiuni mai mari.

Pasul 2.  Mai departe, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom sparge 10 ouă (la temperatura camerei) sau în funcție de preferințe, pe care le vom amesteca bine de tot, cu ajutorul unei linguri de lemn, astfel încât să se spargă toate gălbenușurile și să se incorporeze cu albușurile. În continuare, vom adăuga și sare

(după gust), mai amestecăm puțin, iar apoi lăsăm bolul deoparte.

Pasul 3.  În continuare, vom avea nevoie de aproximativ 20 de felii de prosciutto, pe care le vom lua rând pe rând și le vom așeza în tigaie, într-un cerc și le lăsăm să se prăjească.

Pasul 4.  În acest timp, ne vom ocupa și de pregătirea legumelor pentru omleta noastră delicioasă.

Așadar, vom începe prin a tăia o ceapă roșie, de dimensiuni potrivite, rondele, iar ulterior mai mărunt. Imediat cum am tăiat-o, o vom și adăuga în tigaia noastră, în centrul fâșiilor de prosciutto. Tot acum vom tăia în cubulețe mai mici și un ardei gras portocaliu sau orice culoare doriți, pentru că ulterior să îl adăugăm în tigaie, peste ceapa roșie.

Pasul 5.

 Fâșiile de prosciutto le lăsăm la locul lor, însă din când în când trebuie să mai amestecăm ceapa și ardeiul, cu ajutorul unei linguri de lemn.

cea mai buna reteta de omleta cu prosciutto
Rețetă de Omletă cu prosciutto[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă tradițională de Ciorbă de perișoare. Îți va aminti de gustul copilăriei!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 6.  A venit timpul ca peste ceapă și ardei, să turnăm amestecul de ouă din bol. Din când în când, mai aducem omleta noastră din exterior, către interior, pentru a se găti corespunzător. În acest timp, tocăm și o roșie de dimensiuni mai mari, pe care o adăugăm în tigaia noastră.

Pasul 7.  Vom avea nevoie și de câteva fire de ceapă verde, pe care le vom tăia rondele, însă nu le vom adăuga încă, ci acum a venit timpul ca peste omleta noastră să adăugăm puțină brânză rasă (după preferințe).

Pasul 8.  Acum vom avea nevoie de 4 felii de pâine toast, pe care le vom așeza în formă de pătrat, peste omleta din tigaie, iar deasupra lor, vom mai presăra puțină brânză rasă, dar și ceapa verde pe care tocmai ce am tăiat-o.

Pasul 9.  A venit timpul ca toate fâșiile noastre de prosciutto să le aducem peste feliile de pâine din centru, astfel încât să le învelească complet, rând pe rând. Când omleta este aproape gata, vom întoarce câte o felie de pâine peste alta, astfel încât să obținem 2 sandvișuri. La scurt timp, luăm omleta cu prosciutto din tigaie și o așezăm pe o farfurie, iar rețeta este gata!

Omleta cu prosciutto  este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

cea mai simpla reteta de omleta cu prosciutto
Rețetă de Omletă cu prosciutto[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă ușoară de Biluțe de brânză. Un preparat sănătos și rapid



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Rețetă ușoară de Biluțe de brânză. Un preparat sănătos și rapid

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies