Ciorba de perișoare reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de ciorbă de perișoare , prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru ciorba de perișoare, preparată exact pe gustul vostru.
Citește și: Rețetă de Friptură cu cartofi wedges și sos alb cu ciuperci. Vei impresiona toți invitații!
Rețetă de Ciorbă de perișoare
Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de ciorbă de perișoare , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 7 pași simpli!
Timp de pregătire – 30 minute
Timp de preparare – o oră
Timp total – o oră și 30 minute
Porții – 10 persoane
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente – Ciorbă de perișoare
Ingrediente pentru ciorbă
- un păstârnac
- o ceapă roșie
- un morcov mai mare
- un sfert de țelină
- apă
- 3 bucăți mari de carne de porc cu os (opțional)
- borș (după gust)
- 2 ouă
- o legătură de pătrunjel
Ingrediente pentru perișoare
- 600 g carne tocată de porc
- o legătură de pătrunjel
- 3 ouă
- sare grunjoasă
- piper negru măcinat
- boia de ardei
- o jumătate de cană de orez
- busuioc uscat
Ingrediente pentru servire (opțional)
- ardei iute verde
- smântână
Citește și: Rețetă de Supă cremă de cartofi. O supă cu adevărat copioasă!
Mod de preparare - Ciorbă de perișoare
Pasul 1. În primul și-n primul rând, vom începe prin a pregăti focul pentru pirostria noastră, pentru că această rețetă de ciorbă de perișoare se poate prepara și afară, în aer liber, pe pirostrie.
Pasul 2. Mai departe, ne vom ocupa de pregătirea legumelor. Așadar, începem prin a tăia un p ă stârnac în cubulețe mici, apoi și o ceapă roșie, de dimensiuni mai mari, o vom tăia prima dată rondele, apoi în cubulețe mai mici, de asemenea.
Pasul 3. A venit momentul să punem ceaunul pe pirostrie, în interiorul căruia vom turna o cană de apă. Imediat apoi, transferăm și toate legumele tăiate, în ceaun.
În timp ce acestea încep să fiarbă, le vom mai adăuga apă, astfel încât să fie acoperite complet. Din când în când mai amestecăm, cu o lingură de lemn, iar mai apoi, adăugăm și 3 bucăți mari de carne de porc cu os (opțional).Citește și: Rețetă de Șnițel de pui cu cartofi prăjiți. Mai bun decât preparatele de tip fast-food!
Pasul 4. Acum a venit momentul să ne ocupăm de prepararea perișoarelor noastre delicioase. Așadar, vom avea nevoie de 600 de grame de carne tocată de porc, pe care o vom așeza într-un bol de dimensiuni mai mari. Tocăm mărunt o legătură de pătrunjel proaspăt, iar peste carnea din bol, adăugăm 3 ouă întregi, un amestec de sare grunjoasă, piper negru măcinat și boia de ardei (după gust), dar și verdeața proaspăt tocată. Toate aceste ingrediente se amestecă bine de tot, pentru a se încorpora. Adăugăm apoi și o jumătate de cană de orez și puțin busuioc uscat, continuând să amestecăm. După ce am terminat, începem să formăm perișoarele noastre, rând pe rând.
Citește și: La ce oră se închid secțiile de votare la prezidențiale 2024?- stirilekanald.ro
Pasul 5. Nu trebuie să uităm nici de ciorba noastră de pe pirostrie, așa că din când în când, vom mai amesteca în ea, chiar și cu un polonic. A venit timpul să punem toate perișoarele realizate, în ceaunul cu ciorbă. După câteva minute, vom adăuga și borș (după gust).
Pasul 6. Într-un bol de dimensiuni mai mici, vom sparge 2 ouă și le vom bate bine de tot, pentru ca mai apoi să le adăugăm peste ciorba noastră, în timp ce amestecăm. Tocăm mărunt încă o legătură de pătrunjel și o punem deasupra, în ciorbă.
Pasul 7. Ciorba de perișoare se poate savura cu un ardei iute verde și smântână (opțional), iar rețeta este gata!
Ciorba de perișoare este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!
Citește și: Pomana porcului la ceaun. Un preparat tradițional românesc foarte apreciat!