Cum să nu-i cauți in telefon. Ce poți să faci când simți că e infidel

Cum să nu-i cauți in telefon. Ce poți să faci când simți că e infidel
Cum să nu-i cauți in telefon

Află din rândurile de mai jos ce trebuie să faci dacă partenerul de viață este infidel!

Infidelitatea este tot mai des întâlnită în relațiile din zilele noastre, iar instinctele feminine nu dau greș aproape niciodată atunci când vine vorba de acest lucru. Află din rândurile următoare care sunt semnele că partenerul de viață are pe altcineva!

Semne care îl pot trăda că are pe altcineva

Cum să nu-i cauți in telefon[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretele unei comunicări eficiente în căsnicie. 3 tehnici esențiale pentru o relație mai puternică cu partenerul tău de viață

Infidelitatea este unul dintre cele mai dureroase și greșite acțiuni pe care le poate face partenerul de viață. Într-o relație, elementele cheie sunt siguranța, stabilitatea, intimitatea fizică şi emoțională, iar dacă aceste aspecte nu sunt îndeplinite, există riscul ca partenerul să calce strâmb și să devină infidel deoarece atenția se va canaliza pe o persoană mult mai interesantă. Astfel, este important ca femeile să aibă în vedere câteva semne și aspecte evidente că persoana iubită este infidelă.

În general, bărbații care au pe altcineva obișnuiesc să își schimbe comportamentul și să se distanțeze cât mai mult de femeia de lângă ei, fie că o fac în mod conștient sau nu. Ulterior, acesta tinde să devină o persoană mult mai secretoasă și mai reticentă atunci când trebuie să ofere detalii despre care i-au fost activitățile pe timpul zilei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum să nu-i cauți in telefon[Sursa foto: freepik]

Odată ce bărbații au devenit interesanți de o altă persoană, mulți dintre ei încep să aibă mai multă grijă de aspectul fizic sau să își facă o schimbare de look destul de bruscă. Pe lângă schimbările care pot apărea în comportament și din punct de vedere fizic, ele pot fi observabile și în comunicarea cu partenerul de viață, care ajunge să fie din ce în ce mai dificilă.

De obicei, bărbații nu mai răspund atât de rapid la telefon, găsindu-și constant câte o scuză.

Persoana infidelă va petrece mai mult timp în afara casei fără să ofere explicații sau să spună locul spre care se îndreaptă, iar aceste lucruri pot ridica numai semne de întrebare. De asemenea, unul dintre cele mai importante semne este atunci când partenerul stă în mod excesiv pe telefon. Bărbații pot ridica suspiciuni chiar și atunci când merg la baie mereu cu telefonul pentru a nu-l lăsa în preajma partenerei.

De asemenea, un bărbat poate avea ceva de ascuns atunci când se ferește să răspundă la telefon în preajma iubitei, ajungând să meargă într-o altă încăpere.

Ce să faci dacă simți că e infidel

Cum să nu-i cauți in telefon[Sursa foto: freepik]

Citește și: Eticheta în zilele noastre: Cine ar trebui să plătească la o întâlnire? Ghid pentru decizii corecte în lumea modernă a dating-ului

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Astfel, în momentul în care femeile simt că se confruntă cu un partener de viață infidel trebuie să ia atitudine. Cu toate astea, acestea nu trebuie să reacționeze din impuls și să creeze tensiuni fără dovezi, astfel că este nevoie de câteva probe clare că bărbatul din viața lor se vede cu altcineva. Cel mai important pas este ca femeile să comunice deschis cu partenerul, într-un mod cât mai civilizat cu putință.

În loc să îl acuze direct de infidelitate, pot pune întrebări despre schimbările pe care le-au observat și despre sentimentele lor. Cu toate astea, în cazul în care discuția devine dificilă sau sentimentele lor par să nu se potrivească, terapia de cuplu poate fi o soluție utilă, asta dacă relația merită cu adevărat salvată. Femeile trebuie să știe ce fel de schimbări pot aduce pentru a consolida legătura dintre ele și partenerul de viață.

Cum să nu-i cauți in telefon[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Feminitatea în pericol. 4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies