Cum să obții o tunsoare care te avantajează. „Fox Cut” este în trend la Hollywood

tunsoare care ma avantajeaza
Tunsoare care mă avantajează

Părul este arma oricărei femei, deoarece o tunsoare potrivită te poate face să arăți incredibil. Fie că ești adepta schimbărilor de look, sau optezi pentru aceeași tunsoare mai mereu, în mod cert ai nevoie de o tunsoare care te avantajează, din toate punctele de vedere. Anul acesta, majoritatea vedetelor de la Hollywood și femeile care vor să fie în pas cu moda, apelează la „Fox Cut”

Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să obții o tunsoare care te avantajează, dar și care sunt tunsorile la modă, la sfârșitul anului 2023!

Cum să obții o tunsoare care te avantajează

Citește și: 6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații

tunsoare la moda 2023
Ce tunsori sunt la modă în 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023. Cum să ieși în evidență în acest anotimp!

De-a lungul timpului, au existat diverse trenduri în materie de păr. Chiar dacă îți dorești să fii în pas cu moda, este esențial ca ceea ce porți să îți stea bine și să se potrivească în general cu stilul tău. Indiferent că ești o persoană îndrăzneață și ai curajul să încerci schimbări de look, sau că adopți mereu același look, este esențial să găsești tunsoarea perfectă pentru tine.

Alege tunsoarea în funcție de forma feței

Forma feței tale îți va sugera ce tunsoare este potrivită pentru tine. Chiar dacă adori un anumit stil de tunsoare, este posibil să nu ți se potrivească, din cauza formei feței tale. Spre exemplu, dacă fața ta este foarte structurată, oferind impresia unui pătrat, este recomandat să îți porți părul lung. Mia mult, o tunsoare în scări va oferi impresia de alungire.

În cazul doamnelor cu forma feței mai alungită, acestea pot purta chiar și tunsori scurte, ceva mai masculine. Forma feței rotundă se potrivește de minune cu o tunsoare dreaptă, până la umeri și în niciun caz cu una bob, care rotunjește și mai mult fața.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gândește-te cât de des vrei să îl aranjezi

Chiar dacă arată splendid, unele tunsori au nevoie de coafat zilnic, pentru a fi la fel de frumoase precum în revistă. De aceea, s-ar putea să te avantajeze un anumit stil de tunsoare, dar să fie nevoie să îl aranjezi foarte des și tu să nu ai timp. Astfel, este bine să iei în considerare și acest aspect atunci când vrei să apelezi la o schimbare de look.

Nu face schimbări radicale dacă nu ești pregătită

tunsori femei 2023
Tunsori femei 2023[Sursa foto: Freepik]

Cu toate că ți-ai dori să schimbi ceva la tine, este posibil ca o schimbare mult prea radicală să te facă să regreți și să fie foarte dificil să îți recapeți părul de dinainte. Spre exemplu, dacă ai părul lung și vrei să te tunzi foarte scurt, începe prin a îl tăia până la umeri, pentru a te obișnui.

Ce tunsori sunt la modă la sfârșitul anului 2023

Anul 2023 a venit cu stiluri foarte în vogă, ce au acaparat întreg mapanondul. Iată câteva tunsori la modă, pentru ultimele luni ale acestui an:

Fox Cut

cum alegi tunsoarea
Cum alegi tunsoarea[Sursa foto: Freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu siguranță cea mai populară tunsoare a acestui an a fost „Fox Cut”. Adoptată pentru prima dată de vedetele de la Hollywood, tot mai multe doamne și domnișoare au apelat la acest stil. Este un gen de tunsoare rafinată, care chiar dacă are breton, acesta este inegal și se poartă cât mai natural și lejer. Din fericire, acest stil de tunsoare avantajează aproape pe oricine și arată splendid pe părul cu șuvițe.

Părul tuns drept

coafuri la moda 2023
Coafuri la modă în 2023[Sursa foto: Freepik]

Nu e de mirare că și anul acesta părul tuns drept este preferatul doamnelor. Acest stil de tunsoare este versatilă pentru multe doamne și poate vi aranjat în o mulțime de feluri. De asemenea, este potrivit pentru femeile care nu au timp sau nu știu să își aranjeze părul prea sofisticat. Lungimea care arată cel mai bine pe părul tuns drept este cea medie.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

7 moduri în care poți aranja părul scurt înainte de nuntă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies