Cum să realizezi o lumânare din cafea chiar la tine acasă. Bucură-te de mirosul dimineții pe tot parcursul zilei

Lumânări cu cafea
Lumânări cu cafea

Iată pașii prin care poți realiza o lumânare din cafea, de care să te bucuri în fiecare seară atunci când citești o carte sau te uiți la un film.

Nu mai este un secret faptul că foarte multe persoane iubesc cafeaua, iar pe parcursul zilei consumă cești semnificative din această licoare. To foarte multe persoane sunt și cele care iubesc lumânările, mai ales atunci când petrec câteva momente de relaxare citind o carte sau privind un film, astfel că preferă să-și aprindă o lumânare și să se bucure de parfum. Ce ar fi dacă cele două plăceri ale voastre s-ar transforma în una singură? Voi ați avea acasă lumânarea cu cafea de care să vă bucurați chiar și atunci când ceașca este goală sau când ora este târzie

și nu vă mai permiteți să sorbiți din licoare. Dacă ai căutat de multe ori o lumânare de acest tip care să îți facă pe plac și nu ai găsit, iată cum poți să o realizezi chiar la tine acasă și să aduci în camera ta mirosul de care ai avea nevoie pe toată perioada zilei.

Cum să realizezi o lumânare cu miros de cafea

Citește și: Cum să scapi de mirosul neplăcut al hainelor: 7 metode de încercat!

Lumânări cu cafea
Lumânări cu cafea[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 lucruri obligatorii de făcut pentru a vă asigura că apartamentul are un miros plăcut

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu siguranță ți se pare greu să realizezi o lumânare, însă procesul nu este unul chiar atât de anevoios, mai ales dacă rezultatul este pe placul tău.

Lumânarea din cafea poate fi aprinsă pe toată perioada anului, deoarece iubitorii acestor boabe nu se vor da niciodată departe din a simțit mirosul plăcut.

  • Ceara sau ceară de soia
  • Fitiluri de lumânări
  • Aproximativ o lingură sau două de boabe întregi de cafea
  • Parfum de cafea
  • O cană sau un borcan sigur pentru lumânări

Începeți prin a topi ceara folosindu-te de un topitor de ceară sau un vas dublu, iar cantitatea de ceară variază în funcție de

numărul de lumânări pe care vreți să îl faceți sau recipientul în care va fi turnată lumânarea finală. Odată ce este topită, turnați puțin într-un borcan și rotiți pentru a acoperi toate laturile. Presărați boabe de cafea uniform, astfel încât să se lipească de părțile laterale, iar în momentul în care privești lumânarea din exterior, să ai senzația că te uiți la o ceașcă irezistibilă de cafea. Adăugați ceară pe fundul borcanului și introduceți fitilul în centru, apoi lăsați ca ceara să se întărească complet.
Adăugați și parfumul pe care îl aveți la ceara topită și umpleți lumânarea cu totul. Lăsați fitilul în partea de sus a lumânării și înfășurați -l cu un creion de mai multe ori pentru că acesta să rămână drept în momentul în care ceara începe să se întărească. Tot ce vă mai rămâne de făcut este să vă bucurați de mirosul acesteia de fiecare dată când citiți o pagină din cartea preferată sau faceți o baie spumoasă în cadă.

Sfaturile pe care ar trebui să le știi atunci când vrei să realizezi o astfel de lumânare

Cum să faci o lumânare cu cafea la tine acasă
Cum să faci o lumânare cu cafea la tine acasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Câteva lucruri esențiale pe care ar trebui să le ai în vedere în momentul în care îți dorești să realizezi o lumânare de cafea este că boabele sau zațul de cafea te vor ajuta să te introducă într-o lume magică, ca și cum te-ai afla pe toată perioada zilei în cafeneaua preferată. Trebuie să vă asigurați că fitilul pe care doriți să-l folosiți este unul potrivit diametrului recipientului pe care îl utilizați, deoarece dacă acesta va fi prea subțire, tinde să se rupă și să nu mai puteți aprinde lumânarea. Chiar și ceara pe care o alegeți trebuie să fie cea potrivită, iar în aceste cazuri puteți utiliza ceară de albine sau fugi de ceară de soia. Dacă iubiți cafeaua, adăugați și un parfum de cafea în întreg amestecul vostru pentru un miros cât mai pronunțat. Cel mai important, dacă realizați acest lucru la voi acasă, ceara care vă rămâne să nu o aruncați în canalizare, deoarece riscați să înfundați conductele. Ștergeți totul cu un prosop de hârtie, iar când începe să se întărească pe prosop, aruncați-l la gunoi. Este foarte ușor să realizez acest tip de lumânare, iar acum te poți bucura de un parfum îmbietor chiar la tine în casă.

Cum să faci o lumânare cu cafea la tine acasă
Cum să faci o lumânare cu cafea la tine acasă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum să scapi de mirosul neplăcut al hainelor: 7 metode de încercat!

A arătat TOT! Loredana Groza, în cea mai SCURTĂ fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor: ”Diva României”

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Multă durere și dezamăgire la priveghiul Ilenei Stana Ionescu! Marea actriță, uitată de toată lumea: ”Prea puțini au venit. Păcat!”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies