Trucuri pentru relaxare completă. 5 idei pentru o baie fierbinte

5 idei pentru o baie fierbinte
5 idei pentru o baie fierbinte

Nimic nu topeste stresul mai bine decat o baie fierbinte, la finalul unei zile dificile. Ziua ta a fost grea, incarcata cu multe probleme

Trucuri pentru relaxare completă. 5 idei pentru o baie fierbinte. Nimic nu topeste stresul mai bine decat o baie fierbinte, la finalul unei zile dificile. Ziua ta a fost grea, incarcata cu multe probleme si iti doresti sa elimini stresul pe care l-ai acumulat pe parcursul saptamanii? Atunci o baie relaxanta este raspunsul pe care nu stiai ca il cauti. Te poti detensiona complet facandu-ti o baie plima cu spuma si sare de baie aromata, care te vora juta enorm cand vine vorba de sanatatea ta mentala, dar si cea fizica.

Baile fierbinti nu sunt doar un gest de iubire de sine, ci un adevarat ritual al vindecarii si detoxifierii. Asadar, rezerva-ti o ora pentru un moment de relaxare intens, umple cada cu apa, imbie incaperea cu aromaterapie si pregateste-te de relaxarea completa de care ai asa de mult nevoie.

5 idei pentru o baie fierbinte
5 idei pentru o baie fierbinte[Sursa foto: PixaBay]

5 idei pentru o baie relaxanta

Avem pentru tine cateva idei selectate din marile incaperi de spa ale lumii la care ar trebui sa apelezi astfel incat sa te simti cat mai relaxata.

Iata ce ai putea sa incerci:

Periaj uscat inainte de a intra in cada

Periajul uscat este aproape ca un masaj. Te va relaxa enorm. Este o metoda excelenta la care poti sa apelezi astfel incat sa te energizezi. Maseaza-ti intregul corp, exfoliaza-ti cu blandete pielea si stimuleaza-ti circulatia sangelui. Foloseste miscari circulante, tratand zonele sensibille cu multa blandete si grija. Odata ce ai terminat, intra in apa calda.

Adauga saruri, plante aromatice si petale in cada

O cada plina cu apa si spuma poate fi suficienta pentru a te relaxa insa, daca iti doresti sa duci experienta la un alt nivel, ar trebui sa incerci si petale de trandafiri, busuioc, lavanda si iasomie. Mirosul proaspat al acestora te va incanta enorm si te vei rasfata in adevaratul sens al cuvantului. Renunta la produsele din comert si umple cada cu elemente din natura.

Nu vei regreta. Miresmele naturale te vor invalui, te vora juta sa ai o stare de spirit excelenta si un somn odihnitor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

5 idei pentru o baie fierbinte
5 idei pentru o baie fierbinte[Sursa foto: PixaBay]

Pune in apa cateva picaturi de ulei esential

Ca sa aromatizezi si mai mult incaperea, poti incerca cateva picaturi de ulei esential.

Ai grija sa alegi un ulei natural, care sa iti fie benefic pielii si care sa te incante olfactiv. Te vei bucura din plin de beneficiile lui. Poti incerca lavanda, salvie sau lemn dulce. Daca iti doresti ceva mai picant, poti opta pentru lamaie, lime, portocala sau mandarina.

Maseaza-ti tot corpul

Daca ai norocul sa nu fii singura in cada, roaga-ti partenerul sa iti maseze spatele usor.

Te vei simti extraordinar. Daca esti singura si ai un moment doar pentru tine, maseaza-ti singura coapsele si picioarele. Vei simti cum tot corpul se detensioneaza. Acum e momentul sa te iubesti pe tine.

 

5 idei pentru o baie fierbinte
5 idei pentru o baie fierbinte[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Creeaza atmosfera potrivita

Ia-ti cateva minute in plus pentru a aranja baia. Pune cateva lumanari pe langa. Ia o boxa portabila si pune-ti muzica preferata. Muzica instrumentala lenta poate fi cea mai buna solutie pentru tine in acel moment. Garantat te vei simti mai bine dupa aceasta baie si vei avea un somn profund.

Citeste si: Trucuri pentru relaxare completă. 5 idei pentru o baie fierbinte

Citeste si: 5 efecte mai puțin cunoscute ale stresului și trucuri utile pentru eliminarea lui

Citeste si: Rutina de frumusețe pentru weekend. Îți va reîmprospăta tenul



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies