Cum sa recastigi increderea si sa reconstruiesti relatia

Cum sa recastigi increderea si sa reconstruiesti relatia
Cum sa recastigi increderea si sa reconstruiesti relatia

Aveai o relatie solida, insa un eveniment s-a intamplat si a disipat increderea dintre voi?

Cum sa recastigi increderea si sa reconstruiesti relatia. Aveai o relatie solida, insa un eveniment s-a intamplat si a disipat increderea dintre voi? Iata cativa pasi pe care ii poti urma, astfel incat sa te intorci la ceea ce a fost odata:

Pasul 1: constientizeaza problema

Orice schimbare porneste mereu de la constientizare. Prin urmare, este esential sa constientizezi efectele distrugerii relatiei si, mai departe, sa te decizi daca esti dispusa sa te implici in reconstructia acesteia.

Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci poti sa treci la urmatorul pas.

Pasul 2: cere-ti iertare de la persoana fata de care ai gresit si comunica-i ca iti doresti sa reconstruiesti relatia

Este important sa initiezi o comunicare cu persoana careia i-ai gresit. Daca aceasta nu este dispusa sa ierte si nu isi doreste sa se implice in reconstructia relatiei, atunci nu vei putea sa faci mare lucru singura.

Recomandarea, in acest caz, este de a renunta. Apoi, iertarea nu este o slabiciune, ci o caracteristica specifica oamenilor puternici.

Cum sa recastigi increderea si sa reconstruiesti relatia
Cum sa recastigi increderea si sa reconstruiesti relatia[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pasul 3: asuma-ti riscurile, dar in mod intelept

Ar trebui sa stii ca increderea inseamna ceva doar atunci cand oamenii au ceva de pierdut.

Daca nu esti in aceasta situatie, nu discutam despre incredere. Prin urmare, reconstructia incredereii imlica anumite angajamente si poate chiar asumarea unor riscuri. Doar pentru ca esti dispusa sa reconstruiesti relatia, asta nu inseamna ca ar trebui sa iti umbreasca gandirea.

Pasul 4: colaborati

Este important sa vorbiti deschis despre ceea ce ar trebui sa faceti astfel incat sa reconstruiti relatia si apoi sa luati impreuna un angajament, in care sa va implicati.

Nu trebuie sa stabiliti ceva complicat. De obicei, lucrurile simple, care sunt aplicate corect, vor aduce cele mai bune rezultate.

Citeste si: Încrederea în sine: ce idei sa preiei ca sa iti construiesti increderea

Citeste si: Ce înseamnă o relație sănătoasă și ce trebuie să faceți pentru a avea una

Pasul 5: sarbatoriti

In momentul in care ati reajuns la consolidarea relatiei la nivel mental si emotional, puteti sa va bucurati de moment sarbatorind. Poate fi ceva simplu, dar un moment incarcat de sinceritate si bucurie.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies