Cum să respingi un bărbat de care nu ești atrasă fără a-l face să sufere

cum sa respingi un barbat
Cum să respingi un bărbat de care nu ești atrasă fără a-l face să sufere

Află din rândurile următoare cum să respingi un bărbat de care nu ești atrasă într-un mod drăguț.

O problemă des întâlnită în rândul persoanelor care ies la întâlniri sau în general, în rândul cuplurilor, este teama de respingere. Fie că ne temem să fim respinși sau fie că rămânem într-o relație care nu este ceea ce trebuie de teamă să nu îl rănim pe partener, această frică ne împiedică să evoluăm pe drumul nostru în viață.

Astfel, trebuie să încercăm să o depășim cumva și să găsim puterea de a pune stop atunci când simțim că ceva nu mai merge.

Bineînțeles, este recomandat să o facem într-un mod drăguț, astfel încât să ne aducem aminte de clipele petrecute împreună cu bucurie și în același timp, să nu-l facem pe cel de lângă noi să sufere.

Descoperă în continuarea articolului cum poți să respingi un bărbat fără să-l faci să sufere.

Fiecare interacțiune își poate îndeplini scopul

cum sa respingi un barbat
Cum să respingi un bărbat de care nu ești atrasă fără a-l face să sufere[Sursa foto: freepik]

Când îți este teamă să respingi pe cineva trebuie să te gândești că nu orice relație și în general, nu orice interacțiune este menită să fie una reușită.

Sunt unele relații care sunt menite să dureze toată viața, iar altele pe care le uiți imediat ce întâlnești persoana potrivită. În schimb, sunt și alte interacțiuni prin intermediul cărora ai mereu ceva de învățat, care te ajută să te maturizezi și să te dezvolți tu ca persoană.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Așadar, trebuie să te gândești că indiferent de cât de dureros ar fi pentru el acel moment în care tu în respingi, va învăța ceva din această experiență și îl va ajuta în viitor.

Ce e bun urmează să vină

Citește și: Ce își dorește un bărbat de la o relație. Cum să vorbiți cu partenerul pentru a evita frustrările și nemulțumirile

cum sa respingi un barbat
Cum să respingi un bărbat de care nu ești atrasă fără a-l face să sufere[Sursa foto: freepik]

Dacă îți e frică să fii respins sau să respingi pe cineva, trebuie să te gândești că astfel îți limitezi șansele pe care le ai în a cunoaște dragostea adevărată. În lumea asta există o persoană potrivită pentru fiecare dintre noi, care ne apreciază pentru ceea ce suntem și ne iubește așa cum suntem. Trebuie doar să o găsim. Astfel, dacă rămâi într-o relație care nu este potrivită pentru tine, îți scazi considerabil șansele de a găsi acea persoană potrivită pentru că nici măcar nu o mai cauți.

Același lucru se aplică și invers, dacă îl ții pe partenerul tău într-o relație care este evident că nu funcționează, de teama de a nu-l răni, de fapt, îi faci mai mult rău pentru că îl împiedici să fie liber să găsească persoana care îl va iubi așa cum el te iubește pe tine. Respingerea, deși este dureroasă pe moment, ulterior îl ajută să învețe ceva din ea sau îi oferă posibilitatea de a merge mai departe și să întâlnească persoana potrivită.

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Așadar, dacă nu este bine pentru tine să continui relația respectivă, automat nu este bine nici pentru el, iar în astfel de situații, cel mai iubitor lucru pe care îl poți face este să-l eliberezi să găsească pe cineva care este

atras de el. Gândește-te că undeva există ceva mai bun pentru tine, dar și pentru el, iar doar pentru că ceva doare, nu înseamnă că nu este bine pentru noi.

Lipsa de chimie

Citește și: Cum știu bărbații că ea este aleasa. 7 semne care trebuie să îți dea de înțeles că ești pe lista lui

cum sa respingi un barbat
Cum să respingi un bărbat de care nu ești atrasă fără a-l face să sufere[Sursa foto: freepik]

Acesta este cel mai bun argument pe care îl poți folosi pentru a încheia într-un mod frumos o relație. Chimia dintre două persoane nu este ceva ce putem controla. Fie există, fie nu. Astfel, atunci când observi că între voi doi nu există chimie, iar relația nu duce nicăieri, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să nu-i oferi o mulțime de motive, ci pur și simplu să îi spui că între voi doi nu există chimie.

Fii recunoscătoare pentru momentele frumoase petrecute împreună și apoi adu-i argumentul lipsei de chimie romantică dintre voi doi. Chiar dacă va suferi la început, ulterior va fi recunoscător că s-a întâmplat așa.  



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies