Cum să te menții în formă fără să faci sport. Sfaturi eficiente care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele

mentinere in forma fara sport
Menținere în forma fără sport

Toate femeile își doresc să arate impecabil și să se simtă bine în propria piele. Pentru a avea o siluetă de invidiat este nevoie de unele eforturi, de o alimentație cât se poate de sănătoasă și de mișcare. Chiar dacă sportul este vital pentru toată lumea, datorită beneficiilor pentru sănătate, unele persoane nu au cum să facă sport, din diferite motive.

Descoperă în rândurile de mai jos cum te poți menține în formă fără să faci sport, ce metode te vor ajuta să ai o siluetă de invidiat, dar și ce obiceiuri ar trebui să eviți sau să adopți.

Cele mai bune 5 obiceiuri pentru a te menține în formă

metode de slabit acasa
Metode de slăbit acasă[Sursa foto: freepik]

Deși sportul nu doar că este sănătos, dar și îți oferă o stare mai bună, există persoane care fie nu au timp să meargă la sală, sau se confruntă cu diverse afecțiuni, care nu le permit să facă mișcare.

Totuși, există câteva soluții care te vor ajuta să te păstrezi în formă, fără să apelezi la sport.

Înlocuiește variantele nesănătoase cu unele nutritive

Zahărul este principalul inamic al sănătății. Pentru a îți menține silueta armonioasă, este recomandat să înlocuiești produsele cu mult zahăr, cu unele mai sănătoase. Spre exemplu, evită sucurile din comerț și consumă multă apă, sau fresh-uri făcute în casă. De asemenea, este important să elimini din dietă alimentele procesate, precum mezeluri, produse de panificație sau snacks-uri.

Acestea sunt pline de grăsimi și au multe calorii, care te vor dezavantaja. Include în alimentație cât mai multe fructe și legume, carne de bună calitate și pește.

Apă cu lămâie

cum sa slabesti fara sport
Cum să slăbești fără sport[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce înseamnă să ai un stil de viață sănătos

Unul din cele mai populare trucuri pentru slăbit este consumul de apă cu lămâie.

Acest amestec nu doar că te va ajuta să îți menții silueta, dar are și beneficii multiple pentru organismul tău, precum îmbunătățirea concentrării, a digestiei, dar îți va crește și nivelul de energie. Nutriționiștii recomandă să consumăm un pahar de apă călduță cu lămâie, pe stomacul gol, pentru a beneficia de aportul de vitamina C.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Smoothie-uri sănătoase

cum sa slabesti fara miscare
Cum să slăbești fără mișcare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Detoxifiere pentru ten. Pas cu pas către un ten proaspăt și strălucitor!

Smoothie-urile sunt o variantă excelentă pentru a înlocui micul dejun sau chiar gustările pe timpul zilei. Mai mult, acestea sunt perfecte pentru organism, datorită proprietăților fiecărui fruct sau legume pe care o folosești. Fie că optezi pentru smoothie-uri pe bază de fructe sau de legume, acestea au un gust minunat și proprietăți benefice pentru organism.

Mergi mult pe jos

Chiar dacă nu poți să faci sport, aceasta nu este o scuză pentru a nu face mișcare deloc. Este important să te obișnuiești să ai o rutină pentru mișcare. Spre exemplu, încearcă să mergi pe jos atunci când se poate, fără să te mai bazezi pe mașină sau transportul în comun. De asemenea, îți poți crea un obicei de a face o plimbare de măcar 30 de minute, fie dimineața sau seara.

Proceduri corporale

Tehnologia de ultimă generație a adus multe avantaje în viața oamenilor. În ultima vreme, au apărut tot mai multe proceduri corporale pentru menținerea unei siluete armonioase, la care oricine poate apela. Masajul anticelulitic sau cel cu bețe din bambus pot fi variante excelente pentru a scăpa de această problemă. Remodelarea corporală este un instrument inovativ și modern, sigur și non-invaziv.

 Alte surse de energie pe care le poți accesa ușor

ce ajuta la slabit
Ce ajută la slăbit[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În momentul în care nu faci sport, tot trebuie să reușești să îți acumulezi energia de undeva. Spre exemplu, yoga este o activitate care îți va oferi un echilibru emoțional și fizic, dar îți va îmbunătăți și tehnicile de respirație. De asemenea, sauna are beneficii extraordinare pentru minte și corp. Relaxarea din timpul petrecut în acest spațiu îți va oferi energia de care ai nevoie și vei reuși să elimini și toxinele din corp, dacă practice acest obicei destul de des.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Alimente care ard grăsimile. Cum aceste 9 alimente pot stimula procesul de pierdere în greutate eficientă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies