Cum să te vopsești acasă. ,,Părul se împarte în două”

Cum să te vopsești acasă
Cum să te vopsești acasă

Multe femei se confruntă cu problema vopsitului acasă și de cele mai multe ori optează pentru mersul la salon, deoarece este mult mai confortabil și sunt sigure că rezultatul este cel pe care și-l doreau. Ei bine, există o metodă foarte simplă și mai puțin costisitoare, dacă alegeți să vă vopsiți singure acasă.

Cu toate că este mult mai ușor ca femeile să se vopsească la salon, dacă își doresc ca această activitate să fie mai puțin costisitoare, ei bine, este foarte simplu să încerce la ele acasă, deoarece va ieși așa cum vă veți dori, dacă veți urma următorii pași.

Poți avea un rezultat uimitor, chiar dacă optezi pentru vopsitul de acasă. Iată cât de ușor este și cât de des o vei face, după ce vei vedea aceste tehnici. 

Cum să te vopsești acasă
Cum să te vopsești acasă[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum să-ți faci bucle perfecte acasă. Ai nevoie doar de ulei de păr și un ondulator

Cum să te vopsești acasă

Adrian Perjovschi a vorbit despre cum să te vopsești acasă, în cadrul emisiunii ,,Teo Show” și a dat mai multe sfaturi femeilor care își doresc să facă această activitate singure.

El este expert în ceea ce privește podoaba capilară și a spus că  pentru femeile blonde, este foarte bine ca vopseaua să fie aplicată în spate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

,,În primul rând dacă aveți păr blond trebui să țineți cont că în aplicare a vopselei la acest tip de păr se aplică de la spate Deoarece căldura degajată în partea de top a capului este mai mare decât de la spate, si atunci favorizează o deschidere mai mare.

La culorile normale puteți aplica și din fata, de pe contur, sau de pe cărarea de mijloc. Părul se împarte în patru părți foarte bine distincte.”, a declarat Adrian Perjovschi.

După ce părul a fost împărțit în patru părți egale, procesul de vopsire va începe din creștetul capului, iar apoi se va vopsi fiecare parte. La spate este la fel de ușor de procedat, deoarece părul va trebui împărțit în două.

Cum să te vopsești acasă
Cum să te vopsești acasă[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cu ce se ia vopseaua de păr de pe piele

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a mai spus Adrian Perjovschi

Adrian Perjovschi a mai menționat faptul că la spate, părul trebuie împărțit în două părți și se poate izola cu clipsuri, iar dacă nu beneficiați de ele, se poate izola și din mână. Trebuie să se țină foarte bine cont de timpul de acționare al vopselei. Dacă este o vopsea aplicată pe părul blond, timpul de acționare este la până la 50 de minute.

,,La spate parul se împarte si el in doua, se poate izola cu clipsuri, daca aveți acasă, daca nu, se poate izola si din mana si continuați aplicarea. Ce trebuie sa mai tineri cont este de timpul de acționare al vopselei. Dacă aveți o vopsea pe păr de culoare deschisă de blond, timpul de acționare este pana la 50 de minute sau o ora, pentru ca nivelul de deschidere ar fi mult mai mare si atunci vopseaua are nevoie de mai mult timp pentru a deschide cuticula firului de par ”, a

mai menționat el.

Cum să te vopsești acasă
Cum să te vopsești acasă[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum să ai volum la rădăcina părului. 6 Trucuri care nu dau greș niciodată



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum să prevenim ruperea firelor de păr: „Protecția termică este esențială”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies