Cum scapi de insecte fără soluții toxice. Trucul simplu și rapid pe bază de sare le împiedică să intre în casele noastre!

Trucul simplu și rapid cu sare
Trucul simplu și rapid cu sare

Cu toții avem sare în casă, dar rareori ne gândim să o facem utilă și în alte circumstanțe, în afară de cele culinare. Iată trucul cu sarea care te va ajuta să scapi de insecte rapid și simplu, fără să mai folosești produse pe bază de substanțe toxice.

Sarea este prezentă în bucătăriile tuturor, însă puțin se gândesc să o folosească la altceva în afară de gătit. Trucul pe care au început să îl pună în aplicare gospodinele la curățenia în casă se bazează pe sare și este o modalitate mult mai sigură de a scăpa de petele dificile sau de insectele care intră peste tot.

Citeste si: De ce să folosești pastă de dinți în bucătărie. Trucul care te va ajuta să obții cele mai bune rezultate

Trucul simplu și rapid cu sare
Trucul simplu și rapid cu sare[Sursa foto: Unsplash]

Sarea, partenerul perfect în curățenie!

Fie că este sare de mare, iodată sau roz de Himalaya, aceasta are o mulțime de utilizări casnice, unele atât de eficiente încât nu vei mai avea nevoie de produse chimice din supermarket.

Sarea curăță vinul roșu. Poate te-ai confruntat, de-a lungul timpului, cu pete dificile pe suprafețele sensibile. Ei bine, tot ce trebuie să faci este să tamponezi zona afectată cu prosoape de bucătărie, iar mai apoi să pui o cantitate mai mare de sare, astfel încât urmele de vin să

fie acoperite. Pata trebuie lăsată la uscat, iar mai apoi înlăturat stratul de sare cu ajutorul unui aspirator.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sarea înlătură și petele lipicioase, precum cele de ou. Dacă ai scăpat pe gresie cofrajul de ou, cu siguranță își va fi greu să înlături petele lipicioase.

Trebuie doar să pui sare peste urmele de ouă și să înlături totul cu ajutorul unei cârpe uscate.

De multe ori se întâmplă ca tigaia pe care o ai pe foc să ardă direct atunci când se încinge uleiul. Cel mai important lucru într-o astfel de situație este să nu arunci niciodată apă și să pui peste flăcări un capac. În cazul în care nu ai capac, pune direct sare peste ulei până se stinge focul.

Deblochează scurgerile de apă. Dacă s-a blocat scurgerea la chiuvetă sau la duș, poți folosi cu încredere acest truc: amestecă 1/4 pahar de bicarbonat de sodiu cu 1/4 pahar de sare și toarnă totul în canalizarea înfundată. Deasupra pune un pahar de oțet.

Citeste si: De ce să îți speli părul cu apă minerală. Trucul pe care îl adoră milioane de femei

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Trucul simplu și rapid cu sare
Trucul simplu și rapid cu sare[Sursa foto: Unsplash]

Sarea îndepărtează insectele

În sezonul cald ai toate șansele să te trezești cu tot felul de insecte în casă, în special furnici. Pune sare în zona pe unde vin acestea și repetă procedura ori de câte ori este nevoie.

Sarea ameliorează și înțepăturile acestora. La albine, de exemplu, trebuie să pui sare direct pe zona afectată, asta pentru a reduce inflamarea și durerea.

La înțepăturile de țânțari și ploșnițe trebuie să înmoi zona pentru 5-10 minute în apă cu sare.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Trucul simplu inspirat de la Kate Middleton a făcut înconjurul lumii! Ce face Ducesa de Cambridge pentru a arăta mai tânără de fiecare dată

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies