De ce să folosești pastă de dinți în bucătărie. Trucul care te va ajuta să obții cele mai bune rezultate

De ce să folosești pastă de dinți în bucătărie
De ce să folosești pastă de dinți în bucătărie

Află de ce este bine să ai un tub cu pastă de dinți la îndemână și atunci când gătești. Trucul a devenit foarte cunoscut în rândul gospodinelor!

Pasta de dinți este poate cel mai comun produs pe care îl ai în casă, iar pe lângă utilizarea propriu-zisă aceasta poate fi folosită până și în bucătărie. Chiar dacă nu sună întocmai potrivit, trucul este din ce în ce mai popular în rândul gospodinelor de pretutindeni, iar din acest motiv ți-l recomandăm cu încredere. Află ce trebuie să faci pentru a obține rezultate impecabile.

Citeste si: De ce să îți speli părul cu apă minerală. Trucul pe care îl adoră milioane de femei

De ce să folosești pastă de dinți în bucătărie
De ce să folosești pastă de dinți în bucătărie[Sursa foto: Pexels]

De ce să folosești pastă de dinți în bucătărie

De multe ori poate ai încercat să scapi de mirosurile neplăcute de pe mâini după ce ai gătit. Fie că este vorba despre preparatele cu usturoi sau cele din pește, cu siguranță ți-a fost aproape imposibil să elimini mirosul cu săpun lichid parfumat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chiar și o cantitate mică de pastă de dinți te va ajuta să obții un efect uimitor. După ce ai terminat de gătit, freacă mâinile cu puțină pastă de dinți, iar mai apoi clătește cu apă călduță.

Un alt truc foarte util este cel pentru chiuveta înfundată.

Amestecă o cantitate mică de pastă de dinți cu apă plată și toarnă totul direct în scurgere. Important este să faci acest lucru cel puțin de două ori pe săptămână dacă își dorești să nu se mai blocheze sau să te bucuri constant de un miros plăcut în bucătărie.

De asemenea, pasta de dinți te va ajuta să elimini rapid și calcarul sau rugina de pe robinete.

Pentru acest lucru vei avea nevoie de un burete simplu, clasic, și o picătură de pastă de dinți. Freacă suprafețele afectate și clătește mai apoi cu apă caldă. Rezultatul este uimitor!

Citeste si: De ce este bine să îți speli părul cu bicarbonat de sodiu. Cel mai simplu și rapid truc pentru un plus de strălucire

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De ce să folosești pastă de dinți în bucătărie
De ce să folosești pastă de dinți în bucătărie[Sursa foto: Pexels]

Pasta de dinți are utilizări multiple!

Pasta de dinți este folosită de gospodine și pentru a curăța frigiderul. Unele produse dedicate acestui act nu au mereu rezultate astfel că multe femei apelează la pasta de dinți, care este și ieftină pe deasupra. Freacă bine rafturile cu un burete înmuiat în apă caldă și pasta de dinți, iar mai apoi închide ușa frigiderului pentru câteva ore.

Șterge cu o cârpă uscată totul și pulverizează câțiva stropi de zeamă de lămâie. Poți folosi pasta de dinți și pe post de inhibator de mirosuri: lasă un tub de pastă de dinți deschis, fără capac, pe unul dintre rafturile frigiderului; vei observa că mirosurile mâncărurilor vor dispărea aproape complet.

Acest produs mai poate fi folosit și pentru a elimina mirosurile neplăcute din tocătoarele de lemn! Freacă-l cu pastă de dinți din belșug și spală cu apă caldă.

După câteva încercări vei avea un tocător din lemn ca nou!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu în mașina de spălat rufe. 7 trucuri casnice pe care trebuie să le încerci

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies