Cum se calculează compatibilitatea în numerologie. Află dacă vă potriviți sau nu

Numerologia in cuplu
Cum afli daca esti compatibil cu partenerul

Iată articolul de mai jos ce este numerologia, cum se calculează compatibilitățile dintre parteneri și de ce trebuie să ținem cont de vibrația interioară.

Din ce în ce mai multe cupluri își doresc încă de la începutul relației să afle cât de compatibile sunt, pentru a ști dacă relația are sau nu șanse de viitor.

Pentru mulți, compatibilitatea este considerată secretul unei relații reușite, fie că este vorba despre o relație de prietenie sau o relație amoroasă.

Cum se calculează compatibilitatea în numerologie

Numerologul Corina Stratulat a dezvăluit în cadrul unui interviu TV cum se află compatibilitățile dintre parteneri.

Compatibilitatea in numerologie
Cum se calculeaza compatibilitatea in numerologie[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii. „Multora le este frică să se îmbogățească și să ceară”

„Când vorbim de numerologie, vorbim de informație de la cifrele din viața noastră, numerele care apar în viața noastră, din punct de vedere al calităților, nu vorbim de cantitate ca în matematică.

Tot Pitagora a pus bazele numerologiei, noi îl știm mai bine de la matematică. Și el și-a dat seama că cifrele și felul în care apar au o anumită calitate, o anumită vibrație, un anumit simbol și asta ne ajută în viața noastră. Suntem unici și avem o anumită structură. Fiecare persoană are o dată de naștere. Evident, analizăm și numele pe care îl primim, e un nume pe care îl primim după câteva zile de obicei și din punctul meu de vedere, analiza datei de naștere este extrem de importantă, pentru că vom vedea efectiv ce fel de structură avem.

Am ales data de 28 martie 1983. Când vorbim de vibrația interioară, asta înseamnă ziua – 28, în acest caz reprezintă vibrația interioară. Practic, ceea ce sunt eu în interior, ce îmi place, ce reacții, ce instincte am, însă ceilalți nu le percep. Cei din jur percep vibrația exterioară.

În acest caz, avem o persoană cu vibrație interioară 1, pentru că vom însuma 2 plus 8 egal 10 și rămânem la 1.

Însă, se va manifesta, se va comporta conform a ceea ce ne spune cifra 3. Pentru că vom vorbi astăzi de relații. O să vedem de ce la începutul unei relații ne place foarte tare, ne simțim foarte bine unul cu altul, dar după câțiva ani ne gândim: de ce m-am îndrăgostit de tine, că nu erai așa, te-ai schimbat. De fapt, m-ai schimbat. Noi la început vedem această vibrație exterioară, foarte greu ajungem să vedem ce este în interiorul persoanei, ce își dorește, ce nu îi place, ce instincte are.
Nu este atât de ușor să înțelegem ce este în interiorul nostru, pentru că noi știm foarte puține despre noi. Informația dată de numerologie este la nivel de subconștient. Noi ne trăim viața în mintea conștientă.

Din păcate, în această minte conștientă există mult prea puține informații, undeva la 5 maximum 10%. Și gândește-te că noi funcționăm, noi luăm decizii, noi ne supărăm sau divorțăm  fără să știm de fapt ce este în interiorul nostru, pentru că restul de informații se află în subconștient, de aceea avem nevoie de dezvoltare personală.

E foarte mult de discutat. Am nevoie să cunoaștem cât mai mult despre noi, dacă vrem să facem performanță într-un domeniu sau să avem o viață liniștită. Din data de naștere se  poate calcula ușor cifra destinului. Ajungem la un număr, de obicei din două cifre. Acesta reprezintă drumul către destin, practic pe ce drum să mergem.

Calculator suflete pereche
Cum calculezi compatibilitatea cu partenerul[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Din tot acest cifru realizăm ceea ce se numește matrița psiho-energo-informațională, ca în fabrică, unde se fabrică piesele. Avem cele nouă tipuri de inteligență umană. Oamenii nu prea știu, se gândesc numai la IQ și ne comparăm copiii în funcție de IQ. Sau, în ultimii ani, de vorbește de inteligența emoțională. Mai avem încă șapte sfere: inteligența psihică, avem corpul, avem inteligența cognitivă, felul în care noi asimilăm informația și cum o dăm mai departe. De aici alegem foarte ușor profesia și vedem ce abilități avem ”, a dezvăluit numerologul în cadrul interviului.

Cât de bine vă potriviți în funcție de cifra de compatibilitate

Vibratia cuplului
Cum se calculeaza vibratia cuplului[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cum ne influențează data nașterii evoluția în viață. „Oricât am vrea să ne împotrivim, totul evoluează”

Cât despre analiza unei relații, fie că este vorba despre un cuplu sau o relație de business, se calculează fiecare cifră a destinului, pentru a vedea cât de compatibili sunt cei doi parteneri. Numerologul  a ales cuplul Donald și Melania Trump, despre care se spune că formează o echipă extrem de bună.

Citește și: Care este vibrația numerologică a relației de cuplu. Cum se calculează? ”Pot fi afectați de propriile reguli sau propria constituție a relației, care este mult prea riguroasă.”

„Am ales cuplul Donald Trump și Melania Trump. Am luat datele publice, datele lor de naștere. Nu ne uităm la diferența de vârstă. Nu este neapărat relevantă, însă este un cuplu de succes și este foarte interesant să analizăm ce le aduce succesul și ce îi ține împreună. Putem compara, analiza vibrațiile interioare, el are 5, ea are 8. 5 are nevoie de schimbare, este libertin, este aventurier, este în mișcare tot timpul. 8 este un bun strateg, ea știe cum să facă lucrurile astfel încât să fie în favoarea ei, poate chiar să domine relație. Tot timpul este ordonată, ea are cifra exterioară 4. Ea îl susține foarte mult, este un bun consilier, știe cum să vorbească cu el, este o bună parteneră pentru el și asta îi ține împreună”, a mai dezvăluit numerologul.

Ce înseamnă fiecare cifră a destinului

1- individualist, ambițios, are dorința de inovație și de realizare personală.

2- cooperant, corect cu cei din jur și echilibrat și în situații de stres.

3- comunicativ, creativ și loial.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4- pragmatic, exigent și perseverent
5- adaptabil, cerebral și explorator pentru tot restul vieții

6- idealist, responsabil și echilibrat în toate relațiile.

7- analitic, perfecționist și introvertit.
8- materialist, strateg și tenace

9- generos, onest și cu multă compasiune pentru cei din jur.

 

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies