Care este vibrația numerologică a relației de cuplu. Cum se calculează? ”Pot fi afectați de propriile reguli sau propria constituție a relației, care este mult prea riguroasă.”

Care este vibrația numerologică a relației de cuplu. Cum se calculează? ”Pot fi afectați de propriile reguli sau propria constituție a relației, care este mult prea riguroasă.”
Care este vibrația numerologică a relației de cuplu. Cum se calculează? ”Pot fi afectați de propriile reguli sau propria constituție a relației, care este mult prea riguroasă.”

Enegia unei persoane, împreună cu energia partenerului de viață, creează un câmp vibrațional care determină un potențial al relației, dar și anumite tendințe ale acesteia.

Numerologul Adriana Armanu a fost invitată în cadrul unei emisiuni pentru a vorbi despre vibrația numerologică a relației de cuplu. Specialista a menționat faptul că vibrația interioară se referă la Universul interior al fiecărei persoane. O relație de cuplu creează un câmp energetic, de unde apar comportamente, sau vin anumite tendințe.

“Vibrația interioară se referă la Universul interior al fiecărui dintre noi. Când luăm doi oameni și îi punem sub același acoperiș, se creează un câmp energetic, informațional, de unde rezultă un anumit comportament sau vin anumite tendințe”, a

specificat numerologul.

Citește și: Cum poți avea succes la locul de muncă. “Fricile nu au legătură cu realitatea, însă din cauza lor se pot crea antipatii la locul de muncă.”

Care este vibrația numerologică a relației de cuplu[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum ne influențează data nașterii evoluția în viață. „Oricât am vrea să ne împotrivim, totul evoluează”

Cum se calculează vibrația numerologică a relației de cuplu

Pentru a calcula vibrația numerologică în funcție de data nașterii, este nevoie să se calculeze ziua în sunteți născut, spre exemplu, ziua de 28. Mai apoi, se adună până se ajunge la o singură cifră. Pentru a calcula vibrația partenerului de viață, se face același lucru.

“Ești născută într-o zi de 28. 2+8, avem numere compuse, le adunăm până ajungem la o singură cifră.

2+8=10, iar 1+0= 1, de unde rezultă numărul 1, vibrația ta. Vibrația partenerului 22. 2+2=4, foarte simplu”, a explicat ea.

Cuplul 1

Persoanele din cuplul 1 reprezintă un cuplu lider. Aceștia pot fi cunoscuți, văzuți de către celelalte persoane un cuplu de renume, chiar ca un model. Ei își fac construcții mari și solide împreună, de unde pot deveni populari, recunoscuți. Cu toate astea, în acest cuplu apare competiția între ei, sau cu cei din jurul.

Cuplul își dorește să fie cât mai unic, apărând problema de putere care poate duce spre distrugerea relației.

“Când vorbim despre un cuplu cu această vibrație, vorbim despre un cuplu lider. Oamenii care chiar pot fi cunoscuți, văzuți de către ceilalți ca un cuplu de renume, sau văzuți chiar ca pe un model. Sunt oameni care pot face niște construcții mari, solide împreună, pot fi foarte populari, foarte recunoscuți pentru ce sunt ei sau ce fac ei, însă în acest cuplu apare competiția, la modul care aduce cei mai mulți bani în casă, cine a fost cu

ideea, sau alte exemple. Ei intră și în competiție cu alții, << Ăia s-au dus în vacanță în Cuba, noi mergem în Maldive>>. Aceștia își doresc să fie cât mai unici, cât mai aparte. De aici apare problema lor de putere, de a fii cât mai cu moț, care poate duce spre distrugerea acestui cuplu”, a zis numerologul.

Citește și: Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii. „Multora le este frică să se îmbogățească și să ceară”

Care este vibrația numerologică a relației de cuplu[Sursa foto: freepik]

Cuplul 2 

Persoanele din cuplul 2 reprezintă un parteneriat solid. Între cei doi apare o atracție extrem de puternică, încât cuplul își găsește acolo atașament emoțional. Cu toate astea, când acest atașament devine prea anxios, prea bolnăvicios, unde nu mai pot trăi unul fără celălalt, poate deveni distructiv. Mai apoi, vor apărea frici din cauza atașamentului, teama de a nu se pierde unul pe celălalt.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Vorbim aici de un parteneriat foarte solid. E atât de puternică atracția dintre cei doi, încât ei își găsesc acolo, emoțional vorbind, un soi de atașament. Însă, când acest atașament se transformă într-unul prea anxios, prea bolnăvicios, la modul fără tine nu pot să mai trăiesc, iarăși poate fi distructiv. Mai apoi apar foarte multe frici din cauza acestui atașament, teama de a nu pierde partenerul”, a menționat aceasta.

Cuplul 3

Persoanele din cuplul 3 reprezintă un cuplu care construiește și proiectează diverse idei, viziuni aparte. Cu toate astea, dacă nu există și acțiune în cuplu, ei pot rămâne blocați într-o lume imaginară, în care visează să aibă, însă nu au. Așadar, este importantă mai multă acțiune și comunicare. Cuplul riscă trădări sau minciuni, dacă nu va exista o comunicare eficientă, sau dacă se vor ascunde diverse informații.

“Aici vorbim de un cuplu foarte fain care parcă ar fi doi arhitecți, pentru că aceștia construiesc. Aceștia pot proiecta niște idei, niște viziuni aparte, însă dacă nu este acolo și acțiune într-un astfel de cuplu, ei pot rămâne într-o lume imaginară, în care visează să aibă dar nu au. Este important un pic de acțiune și comunicare. Aici există risc de trădări sau de minciuni, dacă nu vorbim de o comunicare eficientă sau dacă se ascund informații”, a spus ea.

Citește și: Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

Care este vibrația numerologică a relației de cuplu[Sursa foto: freepik]

Cuplul 4

Persoanele din cuplul 4 reprezintă un cuplu foarte trainic. Ei beneficiază de o energie stabilă, putând chiar rămâne împreună pentru totdeauna, și de o organizare foarte bună. Cu toate astea, apare rigiditatea, deoarece în momentul în care există prea multă structură, ajung să se rigidizeze, și pot fi afectați chiar de propriile reguli sau propria constituție a relației. Așadar, cuplul trebuie să învețe să se mai relaxeze, și să nu mai ia lucrurile atât de în serios.

“Aici vorbim despre o energie foarte stabilă, un cuplu care e cu bătaie lungă, ei pot fi foarte trainici, pot rămâne împreună pentru toată viața, ei se organizează foarte bine, însă apare și rigiditatea. Când e prea multă structură ajung să se rigidizeze, și pot fi afectați chiar de propriile reguli sau propria constituție a relației, care este mult prea riguroasă. Deci, trebuie să învețe să se mai și relaxeze”, a mai adăugat specialista.

Cuplul 5

Persoanele din cuplul 5 reprezintă un cuplu în care există foarte multă atracție, adrenalină și o permanentă schimbare Cu toate astea, există și riscul de instabilitate, deoarece este un anumit simț de aventură unde încontinuu trebuie aprinsă flama. În momentul în care este ținută mereu în flăcări, cuplul are nevoie, la un moment dat, să nu mai întețească flăcările prea mult. Așadar, este o continuă explorare în acest cuplu, și o continuă transformare pentru ambii parteneri de viață.

“Vorbim de o reacție de atracție între cei doi parteneri. Foarte multă atracție, adrenalină, o permanentă schimbare, însă riscul de instabilitate. E acolo un simț de aventură, încontinuu trebuie aprinsă flama. Când o ții încontinuu in flăcări, parca ai nevoie la un moment dat să nu se mai întețească flăcările prea mult. E o continuă explorare în acest cuplu, și o continuă transformare pentru ambii parteneri”, a mai spus numerologul.

Citește și: Ce reprezintă ultima cifră din anul nașterii. ”Au un comportament evitant atunci când vor să se sustragă de la anumite reguli.”

Care este vibrația numerologică a relației de cuplu[Sursa foto: freepik]

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cuplul 6

Persoanele din cuplul 6 reprezintă energia familiei. Sunt persoanele care se armonizează ușor și natural, care pot crește, pot atrage bunăstare împreună. Cu toate astea, problemele apar din cauza banilor, apoi a cicălelii, și mai este și de asumarea responsabilității. Dacă unul dintre ei crede că este mai implicat, iar celălalt este mai puțin implicat, poate apărea dezarmonizarea.

“E un cuplu foarte fain, este energia familiei aici. Când vorbim de numărul 6, vorbim de niște oameni care se armonizează atât de ușor, atât de natural, care pot crește împreună, pot atrage bunăstare împreună în această echipă. Riscul sau problemele apar de la bani, apoi de cicăleală <<Eu știu mai bine cum se face! Stai sa îți zic cum se face>>, și mai este și de asumarea responsabilității. Dacă unul are impresia că eu aș fi mai implicat și tu mai puțin implicat, iarăși poate apărea dezarmonia”, a precizat ea.

Cuplul 7

Persoanele din cuplul 7 reprezintă o relație cu sens, unde intră și relațiile karmice, adică oamenii care se întâlnesc să rezolve ceva. În acest cuplu poate fi vorba de un salt în evoluție, ori de o creștere, de o devenire, unde fiecare este profund transformat în cele mai adânci structuri, după o astfel de întâlnire. Cu toate astea, sunt și cupluri care se întâlnesc, se căsătoresc, fac un copil și totul s-a sfârșit, pentru că misiunea lor a fost doar de a aduce un copil pe lume, fiind scris în karma lor.

“Aici vorbim despre o relație cu foarte mult sens, unde intră și relațiile karmice, adică oamenii care se întâlnesc să rezolve ceva. Ori e vorba de un salt în evoluție, ori e vorba de o creștere, de o devenire, și fiecare e profund transformat în cele mai adânci structuri, după o astfel de întâlnire. Pe de o altă parte, sunt și acele cupluri care se întâlnesc, se căsătoresc, fac un copil și s-a terminat pentru că misiunea lor era doar aceea de a aduce un copil pe lume, practic era scris în karma lor”, a menționat ea.

Citește și: Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii. „Ei și când n-au, de fapt tot au!”

Care este vibrația numerologică a relației de cuplu[Sursa foto: freepik]

Cuplul 8

Persoanele din cuplul 8 reprezintă un cuplu de revistă, având o imagine frumoasă, din care multe persoane iau model acest cuplu. Cu toate astea, cuplul tinde să se hrănească cu imaginea perfectă, și nu prea își spală rufele murdare. Astfel, care se adună prea multe lucruri nerezolvate, această relație poate avea un sfârșit brusc.

“Este imaginea de cuplu de revistă, o imagine foarte frumoasă, cei mai mulți iau model acest cuplu, numai că, ei se hrănesc cu această imagine perfectă de cuplu și nu prea își spală rufele murdare. În momentul în care au prea multe lucruri nerezolvate, această relație se poate încheia brusc”, a spus ea.

Cuplul 9

Persoanele din cuplul 9 reprezintă un cuplu cu foarte mari satisfacții, doar dacă ambii parteneri trec prin procesul de maturizare, deoarece această combinație are nevoie de maturitate. Cu toate astea, dacă partenerii nu evoluează în același ritm, relația se poate încheia.

“Aici vorbim despre o relație care poate aduce foarte mari satisfacții, doar dacă ambii parteneri trec prin procesul de maturizare, pentru că această combinație cere maturitate. Dacă ei nu evoluează în același ritm, se poate încheia ”, a precizat aceasta.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum ne influențează data nașterii evoluția în viață. „Oricât am vrea să ne împotrivim, totul evoluează”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies