VIDEO Cum și unde și-a cunoscut Giovanni Becali soția. “Cafeaua aia a costat-o 41 de ani.”

VIDEO Cum și unde și-a cunoscut Giovanni Becali soția. “Cafeaua aia a costat-o 41 de ani.”
VIDEO Cum și unde și-a cunoscut Giovanni Becali soția. “Cafeaua aia a costat-o 41 de ani.”

Fratele lui Victor Becali a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui.

Cunoscutul impresar de fotbal, a avut o viață cu de toate, însă poate să se declare împlinit, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Invitat în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, acesta a povestit cum și-a cunoscut nevasta în timp ce se aflau amândoi într-o bancă, în Paris. A urmărit-o până la metrou, a tras-o de mănă și a invitat-o la cafea și chiar dacă ea s-a lăsat mai greu, acea cafea avea să îi aducă 41 de ani de căsnicie.

  “Am cunoscut-o pe nevastă mea într-o bancă. De atunci am rămas Giovanni. Mă gândeam ce să-i spun eu aceste fete, Ioan Becali. Într-o bancă era. Eu schimbam, ea schimba și i-am spus: “Ciao, bella.” Mi s-a părut că a râs, am mai stat puțin și văd că se duce la metrou jos, la Arcul de Triumf. Pac, fac vreo 50 m, mă duc și eu, o  găsesc aproape la metrou.

Am prins-o de mână puțin mai bărbătește. “Stai puțin, ce pot să-ți fac eu la 2:00 după-amiază la Paris, orașul luminii. Te invit aici, alături, să bem o cafea, vreau să te cunosc.” “Că sunt măritată”, cutare, mi-am tras două palme să mă fac că nu o cred. A venit, a băut o cafea, iar cafeaua aia a costat-o 41 de ani. Atunci m-am prezentat că vin din Italia, că mă cheamă Giovanni și că tatăl meu e cu petrol, vrăjeală.”,
a povestit Giovanni Becali.

Soția lui Giovanni Becali, trimisă singură în România pentru a-i cunoaște părinții

Citește și: Giovanni Becali, declarații neașteptate despre cum și-a trimis nevasta singură pentru a-i cunoaște părinții. “Unde am trimis-o eu pe femeie? S-o mai întoarce?”

Giovanni Becali
Giovanni Becali[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Gigi Becali când au auzit că vor avea băiat, după două fete. „Cu stea în frunte te-am cerut, așa mi te-a dat.”

Giovanni Becali a povestit, în cadrul aceleași emisiuni, cum a trimis-o singură în România pe soția lui, pentru a-i  cunoaște părinții. 

“Nevasta spune unchiului “sărut-mâna”, soției lui “sărut-mâna”.

În ‘85 s-a născut prima fată, în ‘84 am trimis-o pentru prima dată în România. Când a văzut zăpada aceea, casa veche, stil vagon, tata nu curățase tot trotuarul. Când a văzut în aeroport, venea la Otopeni. După ce a plecat avionul, m-am gândit: “unde am trimis-o eu pe femeie? Să vadă oile, să vadă brânza, să vadă zăpadă. S-o mai întoarce?” Când a văzut uniformă aia de atunci, eu nu puteam merge.
Când a văzut la Otopeni, au așteptat-o ai mei, tata se gândea că e negresă, eu spunându-le că ea e creolă. M-au întrebat ce înseamnă creolă, le-am spus că mai bronzată. “De unde?” “Din Columbia.”,
a povestit Giovanni Becali.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Giovanni Becali
Giovanni Becali[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum au reacționat părinții lui Gigi Becali când au auzit că vor avea băiat, după două fete. „Cu stea în frunte te-am cerut, așa mi te-a dat.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies