Cum va sărbători Oana Lis Paștele? Vedeta a făcut mărturisiri emoționante „Pentru mine este o sărbătoare tristă.”

Cum va sărbători Oana Lis Paștele? Vedeta a făcut mărturisiri emoționante „Pentru mine este o sărbătoare tristă.”
Cum va sărbători Oana Lis Paștele? Vedeta a făcut mărturisiri emoționante „Pentru mine este o sărbătoare tristă.”

Oana Lis a vorbit despre ce va face de sărbătorile pascale.

Urmează perioada sărbătorilor pascale, iar vedetele sărbătoresc care mai de care aceaste zile, iar unele dintre ele deja au început să-și facă planuri mărețe. Oana Lis a vorbit, în cadrul unui interviu pentru WOWnews, ce va face ea de această sărbătoare și a mărturisit de ce este pentru ea una tristă. Se gândește de fiecare dată la însemnătatea religioasă a Paștelui și a ținut să menționeze că mulți oameni uită de acest aspect foarte important.

Își amintește cu drag de momentele în care stătea la țară și mergea în fiecare seară la slujbă din Săptămâna Mare, dar nu poate uita că și-a pierdut mama acum câțiva ani, în apropierea acestei importante sărbători, așa că sufletul ei se duce inevitabil spre acele momente.  „Urmează Paștele, o perioadă foarte fericită. Nu, nu este fericită. Este fericită că mulți români vin din diaspora, dacă o iei religios este cu dublă însemnătate partea asta religioasă.
Mulți uită și de această parte, așa că o să vreau să merg la biserică de Înviere și îmi amintesc cu drag de Săptămâna Mare și Deniile, când stăteam la țara, mergeam. Era un ritual. Pentru mine este o sărbătoare tristă pentru că mama mea a murit în perioada asta acum câțiva ani, iar fără să vrei, lucrurile astea rămân în suflet.”
, a declarat Oana Lis.

Oana Lis, despre provocările bătrâneții alături de Viorel Lis

Citește și: Oana Lis trece prin clipe grele! Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu atacuri de panică atunci când iese din casă: „Mă sufoc când ies din casă, am atac de panică.”

Oana Lis
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Se bucură că îl mai bagă cineva în seamă. M-a luat plânsul și am ieșit afară.” Oana Lis, în lacrimi la o petrecere! Ce a făcut-o pe soția lui Viorel Lis să izbucnească?

Oana Lis a fost întrebată, în cadrul aceluiași interviu, despre cum este viața alături de soțul ei, la această vârstă, iar vedeta TV a spus că bătrânețea vine și cu multe provocări, dar sunt cu toții ani dați de la Dumnezeu și binecuvântați, deoarece media de vârstă în România este una destul de tristă. 

„Sunt zile și zile. Bătrânețea vine cu multe provocări, dar sunt ani dați de la Dumnezeu. Media de vârstă în România e tristă, 74 de ani. Suntem pe locuri mai jos, iar anii aceștia sunt în plus, dați de la Dumnezeu. O să mă duc pe aici pe câmpii prin Voluntari, să caut, să alerg și eu un miel.”, a mai spus Oana Lis.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Lis
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Se bucură că îl mai bagă cineva în seamă. M-a luat plânsul și am ieșit afară.” Oana Lis, în lacrimi la o petrecere! Ce a făcut-o pe soția lui Viorel Lis să izbucnească?

Andreea Raicu are o fiică SECRETĂ. Cum arată și ce se știe despre relația lor

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Maria Constantin, despre momentul când Marcel Toader a extras abuziv sume mari din contul Gabrielei Cristea: "Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies