Oana Lis trece prin clipe grele! Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu atacuri de panică atunci când iese din casă: „Mă sufoc când ies din casă, am atac de panică.”

Oana Lis trece prin clipe grele! Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu atacuri de panică atunci când iese din casă: „Mă sufoc când ies din casă, am atac de panică.”
Oana Lis trece prin clipe grele! Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu atacuri de panică atunci când iese din casă: „Mă sufoc când ies din casă, am atac de panică.”

Soția lui Viorel Lis a luat o decizie radiclă cu privire la soțul său.

Oana Lis este alături trup și suflet de soțul său, Viorel Lis, care ajuns la vârsta de 80 de ani, se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Astfel, blondina se preocupă îndeaproape de îngrijirea soțului său, însă tratamentele pe care i le administrează acestuia și investigațiile medicale sunt foarte costisitoare. Drept care, Oana Lis a fost nevoită să vândă anumite obiecte din casă. De data aceasta, însă, în urmă vânzării, vedeta vrea să achiziționeze alte lucruri.

Oana Lis, motivul pentru care vrea să monteze camere de luat vederi

Citește și: „Gelozia nu ține de diferența de vârstă. Este foarte greu pe termen lung să reziste o relație dacă l-ai controlat pe cel de lângă tine.” Oana Lis, despre gelozia în cuplu!

Oana Lis trece prin clipe grele! Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu atacuri de panică atunci când iese din casă
Oana și Viorel Lis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Dacă mă lași tu, nu mă mai bagă nimeni în seamă. Nu mai am bani!” Mărturisirea dureroasă pe care Viorel Lis i-a făcut-o soției sale! Oana Lis, neputincioasă în fața situației actuale!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Soția fostului edil a dezvăluit în emisiunea lui Cristi Brancu faptul că își dorește să monteze camere de luat vederi în locuință pentru a-și vedea soțul atunci când ea pleacă de acasă.

Atunci când ai un om cu probleme de sănătate, așa cum este soțul meu, apar tot felul de probleme. Una dintre ele a început să apară. Am început să am atacuri de panică atunci când ies din casă, pentru că mă gândesc că dacă se sufocă, dacă va cădea.

Atunci m-am gândit că trebuie să pun niște camere de luat vederi, cu acordul lui, în cameră, pe hol, ca să îl văd când plec .”, a spus Oana Lis.

Oana Lis se confruntă cu probleme din punct de vedere financiar

Oana Lis trece prin clipe grele! Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu atacuri de panică atunci când iese din casă
Oana Lis [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta a vorbit și despre greutățile pe care le întâmpină din punct de vedere financiar.

Nu numai eu vând din casă. Asta este realitatea din România acum. Grupurile sunt pline, aplicațiile de vânzare, la fel. Chiar dacă sunt persoană publică, nu sunt în America, nu trăiesc din reclame, nu îmi aduc niciun venit lucrurile astea. S-au scumpit toate foarte mult. Mă duc la supermarket, la farmacie, nu am ce să iau cu 200 de lei.

Totul a căzut pe mine. Vreau să pun niște camere de luat vederi ca atunci când plec de acasă să pot să stau liniștită. Mi-am dat seama că mă sufoc când ies din casă, am atac de panică. Nu am cum să plătesc pe cineva să stea cu el când ies și eu puțin .”, a mai spus Oana Lis.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Pepe și fostul soț al Ralucăi Pastramă, Ibrahim Ibru au o relație apropiată. Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa fostului soț al mamei copiilor săi: „El, săracul, trece prin ce am trecut eu.”

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies