„Da, sunt bine...”. Gina Pistol a izbucnit în lacrimi pe internet

Gina Pistol in lacrimi
Gina Pistol in lacrimi pe internet, ce s-a intamplat

Ce s-a întâmplat cu Gina Pistol. Vedeta s-a filmat cu lacrimi în ochi și a dezvăluit ce se întâmplă în viața sa.

La un an și aproape jumătate de când a devenit mamă pentru prima dată, Gina Pistol și-a îngrijorat fanii. Partenera de viață a lui Smiley a fost surprinsă plângând în hohote, iar frumoasa vedetă a explicat ce se întâmplă cu ea.

După ce s-a afișat cu lacrimi în ochi, Gina Pistol a explicat și acest gest, în stilul său caracteristic. De mai multe ori, Gina Pistol a recunoscut că este destul de sensibilă și că plânge des, iar venirea pe lume a micuței Josephine nu a fost deloc un lucru ușor.

Iar pentru cei care cred că este extrem de ușor să crești un bebeluș, ei bine, Gina Pistol a făcut și o glumă.

Citeste si: Smiley și Gina Pistol s-au logodit? Detaliul care a dat-o de gol pe frumoasa prezentatoare TV

„Ei: wow, ce repede ți-ai revenit după naștere. Arăți minunat. Eu: da....sunt bine.....”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Gina Pistol in lacrimi
Gina Pistol in lacrimi pe internet, ce s-a intamplat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După acest moment, Gina Pistol a recunoscut că nu probleme personale i-au adus lacrimi în ochi, ci faptul că a tăiat ceapă.

Citeste si: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc? Declarațiile făcute de artist: „Cu acte și fără...”

 

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a dat de înțeles că ea și Smiley s-au logodit și că nu este exclus ca să îi vedem în curând în fața altarului. Frumoasa prezentatoare TV a făcut un top, după ce a observat că nu a fost nominalizată la titlul de cea mai sexy vedetă din România, așa că a decis să își facă singură un top și să facă haz de necaz de această situație, iar una dintre denumirile din top a fost „logodnica lui Andrei Tiberiu Maria”.

Citeste si: Laura Cosoi, dezvăluiri despre foștii parteneri de viață. Cum a văzut relația cu Smiley: „Deja eu mă simțeam bărbatul”

„Gina Pistol, Georgeta Pistol, eu, tot io, fata lu mama, iubita lui Smiley, „mama la Josephine', sora lu George, logodnica lu Andrei Tiberiu Maria”, sunt denumirile pe care le-a trecut Gina Pistol în top.

Gina Pistol și Smiley se iubesc din 2017

Gina Pistol și Smiley sunt împreună din 2017, iar în anul 2021 au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au împreună o fetiță de care sunt extrem de mândri și pe care o iubesc extrem de mult,



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gina Pistol a slăbit 15 kilograme! Cum arată frumoasa vedetă acum

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies