„Dacă un bărbat caută tot timpul, îți caută în tine neajunsuri în fiecare zi nu trebuie să faci nimic!” Lidia Fecioru a mărturisit cum a reușit să se ambiționeze să slăbească 35 de kilograme!

„Dacă un bărbat caută tot timpul, îți caută în tine neajunsuri în fiecare zi nu trebuie să faci nimic!” Lidia Fecioru a mărturisit cum a reușit să se ambiționeze să slăbească 35 de kilograme!
„Dacă un bărbat caută tot timpul, îți caută în tine neajunsuri în fiecare zi nu trebuie să faci nimic!” Lidia Fecioru a mărturisit cum a reușit să se ambiționeze să slăbească 35 de kilograme!

Lidia Fecioru a împărtășit cu publicul său o poveste de transformare și perseverență care a captivat inimile multora.

Aceasta a mărturisit că, la un moment dat, soțul său o jignise profund, comparând-o cu o „vacă" într-o rochie în care se simțea inconfortabilă. Cu toate că acea remarcă a fost dureroasă, Lidia a găsit puterea de a transforma această jignire într-un motor al schimbării.

Citește și: Cristale pentru energie pozitivă. Cum să creezi un spațiu sacru plin de energie pozitivă cu ajutorul cristalelor

Citește și: ,,Ne va aduce exact ceea ce ne dorim.” Lidia Fecioru, despre cum ne putem îndeplini dorințele în 2023

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Lidia Fecioru a mărturisit cum a reușit să se ambiționeze să slăbească 35 de kilograme

Se pare că vedeta s-a ambiționat și a slăbit 35 de kilograme, iar ulterior a luat o decizie curajoasă, mai exact, să divorțeze. Această decizie a reprezentat o manifestare a independenței și a determinării sale de a-și redobândi controlul asupra propriei vieți

„Dacă un bărbat caută tot timpul, îți caută în tine neajunsuri în fiecare zi nu trebuie să faci nimic. Trebuie doar să schimbi bărbatul tău și vei deveni din nou frumoasă, deșteaptă și o să gătești bine.

Soțul meu m-a jignit foarte tare spunându-mi că arăt ca o vacă într-o rochie în care mă blocasem eu. Deși, într-adevăr eu arătăm ca o omida. Și atunci am zis ok, eu cred ca sunt vacă pentru că stau cu tine!. OK, dacă-i așa, eu zic: „Îți promit că slăbesc și divorțăm! Am slăbit 35 de kilograme și am divorțat!  Mi-am dat seama în timp ca cei care m-au rănit nu au avut noroc.
Nu e o bucurie pentru mine că n-au avut noroc. Știi, nu e important de câte ori cazi, important este de cate ori te ridici”,
a spus Lidia Fecioru.

De ce nu își mai dorește Lidia Fecioru o relație

Lidia Fecioru a mărturisi t că nu ar fi putut să-și păstreze demnitatea și integritatea dacă ar fi rămas în relații toxice sau nefericite.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Astfel, divorțul a devenit un pas necesar pentru a-și recâștiga libertatea și autenticitatea.

Această poveste de viață ilustrează nu doar puterea de a face alegeri curajoase, dar și capacitatea de a persevera în căutarea fericirii și a liniștii interioare, indiferent de obstacolele care apar în cale.

„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții. Am avut foarte mult de luptat cu mine ca să-mi dau seama că nu trebuie să trăiesc pentru alții și nici să nu-mi pese ce spun alții.

Se spune că pe invidios nu trebuie să fii supărat pentru că invidiosul, doar pentru că te invidiază știe că ești mai bun ca el”, a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cristale pentru energie pozitivă. Cum să creezi un spațiu sacru plin de energie pozitivă cu ajutorul cristalelor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies