Dana Roba a anunțat despărțirea de partenerul ei de viață, Beni. “Viața merge înainte şi fără mine...”

Dana Roba a anunțat despărțirea de partenerul ei de viață, Beni. “Viața merge înainte şi fără mine...”
Dana Roba a anunțat despărțirea de partenerul ei de viață, Beni. “Viața merge înainte şi fără mine...”

Machioza a postat pe rețelele de socializare că relația dintre ea și partenerul ei de viață a ajuns la sfârșit!

Șatena a trecut prin clipe de coșmar și nimeni nu se gândea va mai supraviețui după toate cele întâmplate în viața ei. Relația dintre ea și fostul soț s-a sfârșit aproape tragic, iar ea a fost la un pas să-și piardă viața, însă a găsit de fiecare dată puterea de a merge mai departe cu zâmbetul pe buze. După ce și-a revenit, aceasta și-a  refăcut viața și a simțit că iubește din nou, declarând că bărbatul care se afla lângă ea o face acum fericită.

Dana Roba a anunțat despărțirea de Beniamin

Citește și: Cine este Dana Roba. "Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Îmi e frică de el. Se uită foarte intens la mine. Sunt obligată.” Dana Roba, nevoită să dea ochii din nou cu Daniel Balaciu! Ce gest neașteptat a făcut agresorul în sala de judecată?

Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu au stat între ei așa cum ceilalți își imaginau, iar Dana Roba postat o fotografie pe rețelele de socializare, alături de partenerul ei de viață, lângă care a menționat că relația cu el s-a terminat aici. I-a mulțumit pentru faptul că i-a fost alături timp de un an de zile și consideră că și ea, la rândul ei, i-a fost alături în toate punctele de vedere.

A mărturisit că acum nu mai poate și că viața merge înainte și fără ea.  

“Din păcate, relația mea cu Beni s-a terminat aici! Îți mulțumesc că ai fost alături de mine, timp de 1 an. Consider că şi eu ţi-am fost alături din toate punctele de vedere. Iar acum nu mai pot.. Viața merge înainte şi fără mine...”, a scris Dana Roba alături de o fotografie, pe contul ei de socializare.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

În urmă cu un an de zile, Dana Roba și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, Beni, așa cum era prezentat online,  și se posta împreună cu el în tandrețuri pe rețelele de socializare. La acea vreme, Dana Roba a fost întrebată dacă se gândește să se căsătorească cu partenerul ei de viață, iar aceasta nu a dat un răspuns negativ, ci din contră, după ce divorțul de fostul soț s-ar fi pronunțat, se gândea serios că ar putea fi posibilă o nouă căsătorie și chiar să ajungă din nou în fața altarului.

Chiar dacă partenerul de viață de care s-a despărțit acum se înțelegea de minune și cu fetițele ei, iar toți păreau ca o familie, se pare că lucrurile dintre ei au ajuns la final, după afirmațiile pe care le-a făcut pentru urmăritorii din mediul online.

Dana Roba
Dana Roba[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Îmi e frică de el. Se uită foarte intens la mine. Sunt obligată.” Dana Roba, nevoită să dea ochii din nou cu Daniel Balaciu! Ce gest neașteptat a făcut agresorul în sala de judecată?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Jon Bon Jovi, eroul zilei! Celebrul artist a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top zece al celor mai faimoase actrițe din Turcia! Iată pe ce loc se situează îndrăgita Neslihan Atagül

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies