Dana Roba și Beni s-au împăcat? Cum au fost cei doi surprinși, la scurt timp după ce Dana a făcut anunțul pe rețelele de socializare

Dana Roba și Beni s-au împăcat? Cum au fost cei doi surprinși, la scurt timp după ce Dana a făcut anunțul pe rețelele de socializare
Dana Roba și Beni s-au împăcat? Cum au fost cei doi surprinși, la scurt timp după ce Dana a făcut anunțul pe rețelele de socializare

Dana Roba și Beni au decis să își mai dea o șansă în relație și să se bucure de toate lucrurile mărunte pe care le trăiesc împreună.

Dana Roba, cunoscutul make-up artist, a surprins pe toată lumea, în urmă cu două săptămâni, atunci când ea a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a mărturisit că relația ei cu Beni a ajuns la final. A mărturisit, la acea vreme, că a încercat să fie alături unul de celălalt cât au putut, iar în ciuda planurilor pe care aceasta le avea, poate chiar să ajungă să facă marele pas, drumurile lor au ajuns spre separare, la un moment dat.

“Am preferat să ne despărțim într-o relație civilizată. Eu am luat această decizie. Eu având doi copii, e greu să fii cu un bărbat care are și el trei copii, chiar dacă aceștia nu locuiau cu el. Oricând însă va avea nevoie de vreun ajutor, se poate baza pe mine. Nu a fost violent cu mine și nici nu juca la cazino. Nu acestea sunt motivele.

În momentul acesta, nu mă văd capabilă să-mi fac din nou o familie. Am fost întrebată dacă m-ar deranja să-l văd acum cu o altă femeie. Pot spune că nu, nu mă deranjează. Din moment ce am lua decizia asta, e liber să fie cu cine vrea el", a declarat Dana Roba la acea vreme, conform Fanatik.ro.

Cu toate acestea, se pare că despărțirea nu a fost una definitivă, iar lucrurile dintre cei doi parcă s-au îmbunătățit, asta pentru că în urmă cu câteva zile, aceștia au anunțat că vor pleca într-o vacanță

împreună cu fiicele ei. Se pare că cei doi nu au uitat de sprijinul pe care și l-au acordat unul altuia în ultimul an, așa că au decis să se bucure de fiecare moment petrecut împreună, departe de casă.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, în mesajul pe care Dana Roba l-a postat pe rețelele de socializare, alături de o fotografie cu o inimă tăiată care îi cuprindea pe cei doi, a mărturisit că ea a luat această decizie, fiind greu să ai o relație cu un bărbat care are și el trei copii.

Între timp, lucrurile s-au schimbat, iar cei doi și-au mai luat timp să se gândească la decizie, însă din fotografiile surprinse, lucrurile par să meargă spre bine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum o descria Beniamin pe Dana Roba, la începutul relației

Citește și: Dana Roba a anunțat despărțirea de partenerul ei de viață, Beni. “Viața merge înainte şi fără mine...”

Dana Roba și Beniamin
Dana Roba și Beniamin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Dana Roba. "Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele!"

După toate lucrurile întâmplate în viața Danei Roba și momentele grele prin care toată lumea știe că a trecut, aceasta se pare că în urmă cu un an și-a găsit iubirea, iar cei doi au fost împreună la o mulțime de evenimente, încă de la început.

În cadrul unui interviu pentru WOWnews, în urmă cu aproximativ 10 luni, Beniamin o descria pe Dana Roba ca fiind o persoană cu un suflet foarte mare, iertătoare, iar pentru el e cea mai frumoasă femeie. A empatizat încă de la început cu povestea ei de viață, iar acest lucru l-a ambiționat și mai tare să fie lângă ea și să o ajute în toate planurile sale. 

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

„O persoană cu un suflet foarte mare, iertătoare. Pentru mine e cea mai frumoasă. Am empatizat încă de la început cu ea și m-a ambiționat să fiu și mai tare lângă ea, să o ajut să reușească ce vrea ea, pe toate planurile în viață, să fiu lângă ea.”, a spus Beni în cadrul interviului.  

Dana Roba și Beniamin
Dana Roba și Beniamin[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Dana Roba a anunțat despărțirea de partenerul ei de viață, Beni. “Viața merge înainte şi fără mine...”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies