Dana Săvuică, despre cum a fost să crească alături de părinții care plecau mereu în misiuni diplomatice. “Apăsa greu pe umerii mei de copil și adolescent.”

Dana Săvuică, despre cum a fost să crească alături de părinții care plecau mereu în misiuni diplomatice. “Apăsa greu pe umerii mei de copil și adolescent.”
Dana Săvuică, despre cum a fost să crească alături de părinții care plecau mereu în misiuni diplomatice. “Apăsa greu pe umerii mei de copil și adolescent.”

Dana Săvuică a povestit despre cum a fost copilăria ei alături de bunici, în timp ce părinții plecau în misiuni diplomatice.

Dana Săvuică a povestit, în cadrul podcastului realizat de Alexandru Constantin, despre numeroase aspecte din viața ei personală și profesională, dar și despre copilărie, petrecută în mare parte cu bunicii ei. Părinții acesteia plecau adesea în misiuni de cromatice, iar tot ceea ce făcea ea în țară s-ar fi putut întoarce împotriva tatălui ei, dacă ar fi fost surprinsă făcând ceva nepotrivit. 

“Cât timp erau părinții mei plecați în misiuni diplomatice, când a trebuit să iau treapta întâia, treapta a doua, să trec și eu prin liceu, nu am mai putut

să stau în străinătate și a trebuit să stau la bunici. Părinții nu au vrut să mă lase singură la București și atunci am trăit la Târgoviște. A fost foarte frumos, dar acolo lumea vorbea și dacă eram văzută, de exemplu, ținându-mă de mână cu un băiat pe stradă, lumea ar fi zis că sunt o fată ușoară. Pe urmă, toate lucrurile ar fi fost consemnate în dosarul care trebuia să fie curat al tatălui meu.
Pentru că tatăl meu pentru o greșeală a uneia dintre fetele lui, de exemplu, ar fi putut fi rechemat acasă dintr-o misiune diplomatică. Apăsa greu pe umerii mei de copil și adolescent, fată tânără care și-ar fi dorit să se distreze, să iasă la petreceri, să bea ceva, nu știu, să danseze pe mese, ceva.”,
a povestit Dana Săvuică.

Dana Săvuică, despre norocul de a se naște într-o astfel de familie

Citește și: Ce înseamnă frumusețea pentru Dana Săvuică? „Am ajuns la concluzia că înseamnă iubirea de sine. Sunt femeie, mă întrețin în fiecare zi.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Dana Săvuică
Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Două greșeli majore am făcut, care mă costă și acum.” Cum și-a stricat Dana Săvuică tenul

Cu toate acestea, Dana Săvuică spune ca fost privilegiată și că a avut noroc să se nască într-o astfel de familie, însă orice partea luminoasă are și o parte întunecată, dacă ar fi să descrie acum toată acea experiență. 

“Am fost privilegiată. Am fost privilegiată, am avut noroc chior să mă nasc într-o astfel de familie și să plec de mică cu părinții mei în misiuni diplomatice, dar întotdeauna, orice orice parte luminoasă are și partea întunecată, ca și oglinda.

Trebuie să țineți seama de asta și când vă uitați pe social media. Tot ce vi se pare că e așa, niciodată nu este adevărul absolut.”, a mai spus Dana Săvuică.

Dana Săvuică
Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Dana Săvuică este o mamă norocoasă! Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale! „Ea este foarte matură. Îi merge mintea. Eu nu am știut că ea a trecut prin școală.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul real pentru care Cristina Ciobănașu nu a fost prezentă la ziua de naștere a Ruxandrei Ion: "Din păcate așa am nimerit"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies