Daniel Pavel, mesaj emoționant pentru Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

daniel pavel si zanni
Daniel Pavel i-a transmis un mesaj emoționant lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

După câștigarea marii finale de la Survivor România 2021, Zanni a primit sfaturi importante de la Daniel Pavel.

După ce l-a anunțat pe Zanni câștigător la Survivor România 2021, Daniel Pavel a ținut să-i transmită Faimosului mai multe cuvinte de încurajare. 

Daniel Pavel, mesaj emoționant pentru Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Daniel Pavel i-a mărturisit lui Zanni că Faimosul va ține minte aceste momente  toată viața, fiind la începutul carierei lui și având un important punct de pornire.

„Trofeul care are greutate, din toate punctele de vedere. Zanni, e o temelie pe care vei clădi de acum încolo. Îți aduci aminte... e un memento pentru o viață. Pleci bine, Zanni! E o vârstă la care poți să construiești. Ai timp să îți faci greșeli, să ai și corecții de drum. E mare, mare lucru!”, i-a spus Daniel Pavel lui Zanni.

Citeste si: Zanni își dorește copii cu Ana Porgras?: „Evident”

daniel pavel declaratii
Daniel Pavel i-a oferit câteva sfaturi lui Zanni după câștigarea Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După șase luni petrecute în Republica Dominicană la Survivor România 2021, Zanni a câștigat marele premiu al competiției și va pleca acasă cu trofeul.

Faimosul a fost copleșit de emoții și le-a transmit fanilor numai cuvinte frumoase, dat fiind faptul că aceștia l-au susținut pe tot parcursul show-ului.

Citeste si: Cum a reacționat Zanni, după ce Elena Marin l-a felicitat: „Nu o judec”

„De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul...E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine.

zanni si daniel pavel
Daniel Pavel l-a felicitat pe Zanni pentru câștigarea competiției Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința...

Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine ”, a declarat Zanni.

Zanni a fost susținut și de Ana Porgras, Faimoasa care a venit din nou în Republica Dominicană pentru a-și susține prietenul în cea mai grea luptă.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zanni, live din Republica Dominicană după ce a câștigat trofeul Survivor România 2021! „N-am dormit de patru zile!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies