Daniela Iliescu, imagini emoționante alături de Culiță Sterp de la Survivor România

daniela iliescu culita sterp
Daniela Iliescu a publicat imagini emoționante alături de Culiță Sterp

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a publicat câteva imagini emoționante alături de viitorul tătic.

Chiar dacă Faimosul se află încă în Republica Dominicană pentru filmările la Survivor România 2021, Daniela Iliescu a ținut să posteze câteva imagini emoționante din vremea în care Culiță Sterp se afla în țară alături de ea.

Daniela Iliescu, imagini emoționante alături de Culiță Sterp de la Survivor România

Deși Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, este în general o persoană discretă ce nu dorește să se afișeze alături de iubitul ei, de data aceasta sentimentele au luat amploare așa că viitoarea mămică a postat câteva imagini emoționante alături de Faimos,

de pe vremea când acesta era încă în țară.

Citeste si: Andra și David Stancu de la Mireasă, surprinși în ipostaze tandre după ce au anunțat că divorțează!

daniela iliescu mamica prima oara
Daniela Iliescu va deveni mămică pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Daniela Iliescu și-a petrecut întreaga sarcină alături de familie, dar și de cei apropiați lui Culiță, oameni ce o iubesc necondiționat și îi sunt alături la fiecare pas.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Culiță Sterp se află încă la Survivor România, iar acest lucru o face pe Daniela Iliescu să fie mai agitată ca oricând, dat fiind faptul că în luna iunie îl va aduce pe lume pe băiețelul artistului.

Citeste si: Sora Siminei de la Puterea Dragostei s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă

După cele spuse de mama Geta, Culiță Sterp nu va putea fi alături de viitoarea mămică atunci când va naște, însă este așteptat cu nerăbdare acasă.

daniela iliescu imagini emotionante
Daniela Iliescu și Culiță Sterp urmează să devină părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

„Băiețelul lui se naște cam prin 10 iunie, maxim 15 iunie. Dar din câte am înțeles nu e gata competiția. Copilul e deja spre ușă, poziția e bună. Acum așteptăm. Eu am crezut că va fi gata până atunci.

Sigur că nu îi face bine (n.r – Danielei).  Să vină și Culiță sănătos.(…) Culiță, într-adevăr, a fost mai gagicar, Daniela știa. Dar sper de aici încolo să își vadă de treabă. Acest Survivor a fost armată pentru el.

Și ea a mai plâns acolo în colțul ei. Dar i-am spus să privească lucrurile așa cum sunt. Și-ar dori când naște să fie întâmpinată de el, cu flori, cu aplauze”, a declarat mama lui Culiță Sterp.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Karina de la Survivor este istorie! Andrei Ciobanu, surprins în compania unei blonde misterioase! ”Sunt foarte fericit”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies