De ce curge vopseaua din păr. Greșeli banale pe care să le eviți dacă vrei să reziste vopseaua mai mult

Greșelile pe care le faci atunci când îți vopsești părul
De ce curge vopseaua din păr. Greșeli banale pe care să le eviți dacă vrei să reziste vopseaua mai mult

Iată greșelile pe care trebuie să le eviți ca vopseaua să reziste cât mai mult timp în păr.

Doamnele și domnișoarele care urmează să își vopsească părul acasă, au observat, chiar dacă au obținut rezultatul dorit, că se confruntă cu vopseaua care nu rezistă foarte mult timp și care începe să curgă chiar și la cel mai mic strop de apă. Nu este de ajuns ca doar să ne dăm părul cu masca pe care o găsim în pachet, iar pentru a avea o culoare cât mai intensă și pentru mult timp, trebuie să aveți în vedere mai multe aspecte, dar să fiți și atente la greșelile pe care le faceți cu părul proaspăt vopsit.

De ce curge vopseaua din păr

Citește și: Cum alegi culoarea părului în funcție de subtonul pielii. Trucuri care te ajută să faci alegerea ideală

Greșelile pe care le faci atunci când îți vopsești părul

Citește și: Ce culoare de păr se potrivește cel mai bine la ochii verzi. Nuanțe care fac look-ul perfect

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Atunci când alegi să-ți schimb culoarea de păr, iar dacă treci de la una mai deschisă la una mai închisă, cu siguranță vei avea și probleme în a păta anumite haine din jurul tău sau fețe de pernă, iar vopseaua va curge în cele mai nedorite momente, asta dacă nu îți iei toate măsurile necesare de îngrijire pentru ca totul să iasă ca la carte. Vopseaua din părul proaspăt vopsit poate să-și piardă din intensitatea și să curgă în momentul în care nu folosești produsele de îngrijire corespunzătoare după ce ați făcut aceste lucruri.

Ar fi cazul să vă înlocuți șamponul pe care îl folosiți în mod normal cu unul pentru păr vopsit și pentru tipul dumneavoastră de păr. Îngrijirea și modul în care aplicați tratamentele reprezintă cu siguranță un factor care poate să ducă la pierderea vopselelor din păr. Un alt motiv pentru care vopseaua de păr poate curge este pentru faptul că nu clătești așa cum ar trebui și nu șamponezi părul până când apa este limpede.

3 greșeli care fac vopseaua să reziste mai puțin

Greșelile pe care le faci atunci când îți vopsești părul

Ți-ai vopsit recent părul și ai observat că nuanța deja se pierde și nu rezistă sau urmează să faci acest lucru, dar îți este teamă că în scurt timp se va decolora? Iată greșelile de care trebuie să stai departe, iar dacă până acum le-ai făcut, este timpul să ai mare grijă atunci când alegi să-ți schimbi culoarea de păr.

O greșeală pe care o poți face adesea, iar vopseaua să nu reziste este să o aplici pe părul proaspăt spălat. Ca vopseaua să se prindă mai bine și pentru a rezista o perioadă mai îndelungată de timp, este bine să nu-l mai aplici pe părul proaspăt spălat, să aștepți aproximativ trei zile de la ultima baie și nici să fie încărcat de foarte multe produse de păr, cum ar fi fixativul sau spumă.
Chiar dacă poate te gândești că vopseaua va căpăta o nuanță mai intensă și se va prinde mai uniform dacă o lași să acționeze mai mult timp de când este indicat, ei bine, chiar și acest lucru poate duce rapid la pierderea nuanțelor.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Dacă lași vopseaua în păr mai mult, asta nu înseamnă că va căpăta o culoare mai intensă, ci din contră, va ataca în profunzime firul de păr, devenind mult mai casant și foarte ușor de decolorat. O altă greșeală pe care o puteți face este să nu folosiți un tratament la spălare, atunci când vă îndepărtați toată vopseaua din păr. Fie că vă folosiți de masca pe care o găsiți deja în cutia de vopsea, fie că aveți tratamentele voastre speciale pe care le utilizați, cel mai bine este să folosiți masca pentru părul vopsit și pentru timpul vostru de păr, astfel că veți prelungi durata vieții pentru vopseaua voastră. Dacă și tu ai făcut până acum una din aceste greșeli, iată de ce vopseaua nu a rămas pe firul de păr atât cât ți-ai fi dorit tu și nu ai obținut de fiecare dată rezultatul mult visat.

Greșelile pe care le faci atunci când îți vopsești părul
Greșelile pe care le faci atunci când îți vopsești părul[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

3 reguli esențiale pentru machiajul de serviciu: Cum că arăți impecabil la birou

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 10 cele mai bune seriale turcești din toate timpurile! Iată ce loc ocupă îndrăgita producție Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, care a făcut furori și în România

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies