Ce culoare de păr se potrivește cel mai bine la ochii verzi. Nuanțe care fac look-ul perfect

culoare de par
Culoare de par

Ochii verzi sunt incredibili de frumoși, misterioși și chiar destul de rar întâlniți. Atunci când alegi să îți schimbi culoare părului, este important să ții cont de mai multe aspecte. Află din acest articol ce nuanțe de păr se potrivesc cel mai bine cu ochii verzi.

Se spune că ochii transmit mai mult decât o mie de cuvinte. Așadar, este important să știi cum să îți pui în evidență privirea. Alegerea unei culori de păr care să completeze și să evidențieze frumusețea ochilor verzi poate face o diferență majoră în aspectul general.

Cum alegi culoarea părului în funcție de ten și ochi

Citește și: 7 articole esențiale pe care orice femeie ar trebui să le poarte în geantă

nuante de par pentru ochii verzi
nuante de par pentru ochii verzi

Citește și: Curățarea pensulelor de machiaj: Metode eficiente pentru îndepărtarea murdăriei încăpățânate

O armonie între culoarea părului, a ochilor și a tenului poate sublinia frumusețea naturală și poate crea un look splendid. În cazul în care ai tenul deschis, trebuie să adopți nuanțe de păr în tonuri reci, precum blond platinat sau brunet cu reflexii. Totuși, există și variante de nuanțe în culori calde, care se vor potrivi de minune, precum roșu arămiu, ce va arăta incredibil pe o persoană cu ochii verzi sau chiar castaniu deschis, cu reflexii

aurii. Dacă tenul tău este ceva mai închis și vrei să folosești tonuri reci, o nuanță de brunet foarte închis, cu reflexii albăstrui, va arăta incredibil. Cu toate acestea, pe tenul închis arată bine și tonuri calde, precum castaniu cu subtonuri calde, sau chiar arămiu intens.

Ce culoare de păr se potrivește perfect la ochii verzi

Ochii verzi au un farmec aparte și sunt multe nuanțe de păr care se potrivesc de minune, astfel încât să arăți foarte stylish.

Iată care sunt aceste nuanțe:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

culoare de par ochi verzi
culoare de par ochi verzi[Sursa foto: freepik]

Castaniu-auriu

Castaniul cu reflexii aurii este o nuanță care se potrivește de minune ochilor verzi. Această culoare îți va scoate ochii în evidență, într-un mod subtil. De asemenea, poate să îți ofere un aer elegant și sofisticat.

Blond-miere

ochi verzi
ochi verzi[Sursa foto: freepik]

Pentru un look luminos și strălucitor, blondul miere este o alegere ideală. Această nuanță caldă de blond aduce un plus de strălucire feței și accentuează frumusețea ochilor verzi.

Șaten

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Foarte multe femei cu ochi verzi au părul șaten în mod natural. Această nuanță de păr  arată foarte bine cu ochii verzi. Dacă totuși părul tău nu este așa și vrei să te vopsești, această alegere îți va oferi un look foarte natural. De asemenea, poți opta pentru câteva șuvițe în nuanța caramelului, fiindcă cu siguranță îți vor scoate ochii în evidență.

Nuanțe calde de roșu

Roșul cald, cu subtonuri de cupru sau arămiu, este o alegere excelentă pentru persoanele cu ochi verzi. Aceste nuanțe completează perfect tonurile de verde din iris, creând un contrast frumos și un aspect fabulos. Fie că optezi pentru un roșu intens sau pentru un balayage cu accente arămii, această culoare va atrage cu siguranță atenția asupra felului în care arăți.

Brunet cu reflexii calde

Nu doar culorile deschise arată bine cu ochii verzi, ci și cele închise, deoarece se creează un contrast foarte interesant. Există nuanțe incredibile de brunet cu reflexii calde, care ne duc cu gândul la ciocolată sau caramel. Aceste combinații oferă un look foarte misterios, iar contrastul dintre părul închis la culoare și ochii deschiși, îți va pune în evidență intensitatea privirii.

Indiferent de nuanțele părului, este important să alegi un machiaj care să se potrivească cu nuanța părului și cu tonul pielii, pentru a arăta complet frumos. De asemenea, pentru a îți pune în evidențp ochii, nu uita că întotdeauna poți apela la trucuri și culori fabuloase de machiaj al ochilor. Prin alegerea unei culori de păr care complimentează atât ochii verzi, cât și tonul pielii tale, poți crea un look echilibrat și armonios, astfel încât să îți pui frumusețea în evidență.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce culori nu se poartă la nuntă. Nuanțele pe care e de preferat să le eviți, conform unor vechi superstiții

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

3 sfaturi ca să fii în formă în fiecare zi

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies