De ce nu pleacă Daria Radionova din România? Adevărul halucinant

daria radionova motiv
Daria Radionova nu părăsește România

Iubita lui Alex Bodi și-a închis afacerile din Anglia și momentan nu părăsește România.

Alex Bodi va sta închis timp de 30 de zile după ce procurorii au stabilit că este vinovat în cadrul dosarului pentru traficului de persoane. Daria Radionova, iubita afaceristului, va rămâne în continuare în România.

Daria Radionova nu părăsește România

Iubita lui Alex Bodi deține două magazine de lux în Londra, dar din păcate amândouă s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus. 

Citeste si: Cătălin Botezatu, jignit în ultimul hal de Cristina Șișcanu! “Regele modei și-a arătat adevărata față, de personaj ieftin!"

Daria Radionova rămâne în continuare în România pentru a se ocupa de afacerile iubitului ei, având în vedere faptul că acesta se află după gratii.

daria radionova anglia
Daria Radionova și-a închis afacerile din Anglia[Sursa foto: Instagram Daria Radionova]

Afacerista deține un salon de înfrumusețare, dar și un magazin cu blănuri scumpe, amândouă fiind închise în aceste vremuri tulburi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Părinții Dariei Radionova au ajutat-o să-și deschide afacerile.

Citeste si: Cum să iți menții părul cât mai sănătos! Avem toate secretele.

“Două dintre creațiile mele. Nu-mi vine să cred cât de repede zboară timpul. Au trecut peste 5 ani de când am deschis @drjackets (parcă ieri) și aproape un an de când am deschis @royaledollsbeauty.

Incredibil…

Îmi amintesc cum a început totul, cu un vis. Ce aș face fără părinții mei care m-au ajutat foarte mult și au fost mereu acolo pentru mine și au crezut în mine…

daria radionova afaceri
Daria Radionova rămâne în România[Sursa foto: Instagram Daria Radionova]

Uneori este foarte supărător să citești în mesajele private despre «sugar daddy» și alte lucruri urâte… unii oameni vin cu presupuneri prea negative. De ce totuși? Nu toată lumea este la fel și dacă o femeie se descurcă bine nu înseamnă că trebuie să fie un bărbat în spatele ei.

Și dacă aveți păreri negative și stupide despre ceilalți, mai bine păstrați-le pentru voi, pentru nici nu vă puteți imagina cât de mult au muncit pentru asta. #Knightsbridge #Jachete #Royaledollsbeauty”, a transmis Darioa Radionova pe rețelele de socializare.

Daria Radionova înfruntă cu greu vremurile tulburi prin care trece, dar nu își pierde optimismul, mai ales că are atâția fani care o urmăresc și o susțin în continuare.

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum îl faci să regrete că te-a pierdut, în funcție de zodia lui?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies